Äntligen!


I söndags var Kiro och jag i Värnamo och tävlade agility. Vi gick upp mitt i natten, 03.30, eftersom banvandringen skulle starta 7.00. Det var dessutom både mörkt, dimmigt och minusgrader (-1 - +2), så kunde inte trampa på gasen precis. Massor med vilt var ute och yra också. Blev ett stopp på vägen för att köpa lite frukost. Var uppe i Värnamo i lagom tid för att hinna lite rastning och sedan gå till banvandringen. 

(null)I första agilityloppet rev Kiro flera hinder. Det gjorde att jag tappade lite fokus. Kiro glömde dessutom lyssna så det blev en disk. 
Tänkte då, har jag gått upp skittidigt och kört i 2 timmar för att misslyckas i 4 lopp?!
Inför andra agilityloppet värmde vi upp på hopphindren utanför hallen. Kiro rev en gång och fick då ta om det. Därefter rev han inte fler hinder den dagen. 

I andra agilityloppet fick vi till det mesta, bara någon liten tidsmiss. Och det blev riktigt bra! Vi kom på 3e plats och fick både SM-pinne och Cert! 

(null)


Sedan var det dags för hopplopp. I första hopploppet lyckades Kiro trassla in sig i slalom  eftersom han halkade. Det blev tvärstopp, men han lyckades hämta sig och komma in rätt igen och fortsätta. Det blev ett litet stopp till innan mål då Kiro siktade på fel tunnelhål så jag fick panik-kalla lite. Men det blev till slut rätt och felfritt. Det blev en 7e plats med SM-pinne.

(null)


Inför sista banvandringen tog domaren plötsligt paus och det blev engångsposter väntan. Jag hann både bli trött och frusen. När banvandringen väl drog igång var jag ofokuserad. Fick säga till mig själv att skärpa mig, för det var ingen svår bana.
Loppet blev till slut felfritt. Men det innehöll både stora svängar som kostade tid och dåliga byten där jag var ivägen och det blev stopp. Kiro gjorde verkligen sitt bästa med den dåliga guidning han fick av mig. Vi slutade på en 14e plats. 

Men jag är nöjd! Vi fick ju 2 SM-pinnar och ett CERT(!!!) med oss hem. Och trots allt 3 av 4 felfria lopp. Vi är också halvvägs till SM. Det trodde jag inte när vi började tävla i vintras. Nu har vi en tävling kvar i år. Sedan tar vi lite tävlingsvila.

(null)


Kommentarer
Postat av: Susanna

Kul :) Nu verkar det ha lossnat rejält :)

Svar: Ja, vi får väl se. Kanske bara var tillfälligt. 😀
Men gött att få till det när vi är så nära hela tiden.
Jenny

2018-10-26 @ 12:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0