Agility, höfter, VM, höstsol

 
Dags för gott och blandat-uppdatering. I slutet av september var Kiro och jag och tävlade i Söderåsen. Resultat...? Tja, inget att snacka om. Men agilityloppet hamnade på film. Tyvärr åkte vi på slalomstrul annars var det ett bra lopp.
 
 
 
 
 
I måndags, den 8 oktober, fick Nemo röngat höfter och armbågar och i onsdags fick vi resultatet. Allting var tipptopp! :D  Känns väldigt skönt då jag funderat lite kring det. 
 
  
 
 
 
 
 
 
I fredags fick Nemo testa att springa rakt slalom. Vi har tränat allé och på kurs för en vecka sedan hade vi en väldigt smal allé. Så när vi tränade i torsdags fick Nemo testa rakt slalom. Och... han fixade det! Han höll igen lite på farten och tänkte, men gjorde rätt. Farten kommer när han blir säkrare.
 
 
 
 
 
I helgen har vi varit mycket ute i det fina höstvädret. I lördags var vi på traktorpulling. I söndags var vi ute och fixade och hundarna busade och blev skitiga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Höll nästan på att glömma. Förra helgen var vi dessutom på agility-VM i Kristianstad. Roligt att uppleva.  Fick se mycket häftig agility. Bland annat detta häftiga ekipage från Ryssland. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0