Åhushoppet

 
I helgen var Kiro och jag i Åhus och tävlade agility. Fyra agilitylopp på lördagen och fyra hopplopp på söndagen. Vi hade Malin med som sällskap och fick därmed alla lopp på film. Tyvärr var vi tillbaka till lite stolpe ut.
 
Lördag
I första agilityloppet gick Kiro ur slalom. Varför vet jag inte. Var väl iver, osäkerhet eller annat...
I andra loppet var det klurig slalom efter balans vilket vi inte tränat. Kiro missade kontaktfältet på balansen. Det blev fel i slalomingången. Vi fick även fel på vippan vilket jag inte håller riktigt med om att det skulle vara. 
I tredje loppet var jag sen med att säga slalom och Kiro började leta efter vart han skulle och hamnade på fel sida i slalomingången. Och sedan strulade det vidare och blev till slut en disk.
I sista loppet fick vi äntligen till ett felfritt lopp. Det blev en 2a plats, SM-pinne och cert!
 
  
 
 
 
 
Söndag
I första hopploppet var jag nog otydlig med min kropp vid slalom för Kiro drog rakt fram och vi blev diskade.
I andra loppet fick vi tyvärr en rivning på långhoppet.
I tredje lyssnade Kiro alldeles för bra. Det gjorde att han tvärnitade innan muren och sprangvid sidan av istället för att hoppa. Vi tog om och efter tunneln sprang han rakt fram och tog ett hinder istället för att svänga och ta tunnel och vi var diskade.
I sista lopet var jag trötti huvudet. Redan mellan hinder 5 och 6 glömde jag vad jag skulle göra. Kiro lyckades ändå komma rätt. Men jag kom efter, tappade flow och skickade Kiro på fel sida av ett hinder och vi var diskade.
 
 
 Film:
  
 
 
 
 
Jag är både nöjd och missnöjd med helgen. Har man tagit ett cert är det ju inte helt kasst... :)
Men lite bättre hade vi kunnat få till det.
 
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0