Promenad i Skäralid


Igår tog jag och hundarna en tur till Skäralid. Vi gick Liakroksrundan. Längs vägen blev det mycket hoppande på stenar, koppelgång, styrketräning, bus och springa lösa. 
Gick fel på ett ställe då jag tittade i telefonen och missade en sväng. Kiro hade dock koll och började protestera. Tvingade med honom en bit men insåg sedan själv att vi hamnat fel. Var på väg att gå fel igen men då lyssnade jag på Kiro. Han måste ha typ spårat rundan för vi har endast gått den en gång innan för 3 år sedan. 

(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)

(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


Höstlov - Gran Canaria

 
Under höstlovet blev det en tur till Gran Canaria. Det tog lite emot att lämna hundarna under min lediga vecka, men de hade det bra hos föräldrarna. Att åka iväg på höstlovet var rätt skönt. Passade bra att få lite sol och samla energi sådär mitt i höstterminen.
 
Vi åkte till Playa del Ingles. Bodde på ett lugnt vuxenhotell vilket var skönt. Vädret var bra. Det regnade endast några droppar på eftermiddagen när vi kom dit. Sedan var det sol och härligt varmt alla dagar. På dagarna hängde vi vid poolen och på kvällarna var vi ute och gick 6-8 km. 
 
Givetvis blev det en massa bilder. Här kommer några. :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Åhushoppet

 
I helgen var Kiro och jag i Åhus och tävlade agility. Fyra agilitylopp på lördagen och fyra hopplopp på söndagen. Vi hade Malin med som sällskap och fick därmed alla lopp på film. Tyvärr var vi tillbaka till lite stolpe ut.
 
Lördag
I första agilityloppet gick Kiro ur slalom. Varför vet jag inte. Var väl iver, osäkerhet eller annat...
I andra loppet var det klurig slalom efter balans vilket vi inte tränat. Kiro missade kontaktfältet på balansen. Det blev fel i slalomingången. Vi fick även fel på vippan vilket jag inte håller riktigt med om att det skulle vara. 
I tredje loppet var jag sen med att säga slalom och Kiro började leta efter vart han skulle och hamnade på fel sida i slalomingången. Och sedan strulade det vidare och blev till slut en disk.
I sista loppet fick vi äntligen till ett felfritt lopp. Det blev en 2a plats, SM-pinne och cert!
 
  
 
 
 
 
Söndag
I första hopploppet var jag nog otydlig med min kropp vid slalom för Kiro drog rakt fram och vi blev diskade.
I andra loppet fick vi tyvärr en rivning på långhoppet.
I tredje lyssnade Kiro alldeles för bra. Det gjorde att han tvärnitade innan muren och sprangvid sidan av istället för att hoppa. Vi tog om och efter tunneln sprang han rakt fram och tog ett hinder istället för att svänga och ta tunnel och vi var diskade.
I sista lopet var jag trötti huvudet. Redan mellan hinder 5 och 6 glömde jag vad jag skulle göra. Kiro lyckades ändå komma rätt. Men jag kom efter, tappade flow och skickade Kiro på fel sida av ett hinder och vi var diskade.
 
 
 Film:
  
 
 
 
 
Jag är både nöjd och missnöjd med helgen. Har man tagit ett cert är det ju inte helt kasst... :)
Men lite bättre hade vi kunnat få till det.
 
 
 
  

RSS 2.0