Hässleholmstävling

 
Då har vi varit iväg och tävlat igen. Den här gången blev det en heldag i Hässleholm. 
Vi inledde dagen med ett riktigt bra hopplopp. Tyvärr tog Kiro ett hinder från fel håll så vi blev diskade, men annars gick det fint. I första agilityloppet gick det också fint tills jag gjorde ett dåligt byte som Kiro inte köpte och därmed hamnade på fel sida om ett hinder igen. Det blev alltså ännu en diskning. Efter det var jag lite irriterad på dessa småmissar som så ofta ställer till det.
 
Efter lång lunchpaus var det dags för hopplopp och äntligen fick vi till ett felfritt lopp och vann.
 
 
 
 
 
Sista agilityloppet var en lite klurig bana. Vi fixade klurigheterna men sedan slarvade jag vid ett hinder vilket gjorde att Kiro sprang förbi ett hinder och vi fick 5 fel. I slutet av banan gjorde jag ett bakombyte, vilket jag insett att vi inte tränat så mycket på, men det har ändå funkat på tävling. Den här gången blev Kiro dock tveksam och vände sig mot mig och började hoppa på mig. Tror att det var lite trötthet efter en lång dag som gjorde att han tvekade. Slutade alltså på 9e plats med 10 fel och trots våra stora missar hade vi bättre tid än tvåan och var ca 5 sekunder efter vinnaren. 
 
Så vi tar med oss en vinst, vår andra pinne i hoppklass 2 och att vi trots allt gör en hel del bra saker.
 
 
Agilityloppen fastnade på film:
 
 
 
 
Nu dröjer det några veckor till nästa tävling. Det är några klass 2 tävlingar de kommande helgerna men jag har valt att avstå dem av olika anledningar. Bland annat Göinge-Broby som valt att lägga klass 2 så att man kör två lopp på fredagkväll och två lopp på lördagen. Gillade inte den uppdelningen så då anmälde jag mig inte alls. Så kan jag va...
 
I torsdags var vi på agilitykurs. Först hade Nemo kurs och sedan Kiro. Filmade vars en liten snutt med dem var.
    
 
 
Nemo har fått jobba lite på att inte söka mig så mycket och i detta klippet drar han på och söker sig framåt, så vi gör framsteg. I Kiros grupp (M-XL hundar) tog vi tid på kombinatonen och Kiro "vann". Han var dock den enda som var felfri.
 
 
 
 
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0