Agilitytävlingar

 
Det har varit långhelg med valborgsfirande och givetvis har vi passat på att tävla agility. Målet med helgen var att ta den sista agilitypinnen i klass 1. Med 5 agilitylopp (o ett hopplopp) på schemat borde ju inte det vara omöjligt tycker man...
I lördags var vi i Lomma. När vi väl var där kom jag påatt det var Kiros första riktiga utomhustävling. Det är ju trots allt lite skillnad på ute och inne. Banorna ser ofta lite annorlunda ut och utomhus är det tält, människor och hundar runt hela banan. Det gick väl inte riktigt som önskat. Mycket som strulade. Men, jag hade även bestämt mig för att ta chanser och inte "safe:a"så en del saker var jag osäker på att Kiro skulle klara. Något av detta gick bra och något gick inte så bra. Det blev 25 fel i första loppet,10 fel i andra och disk i tredje. Så ingen pinne där.
 
      
 
 
 
Med såhär lycklig hund gör det väl inte så mycket med lite dåliga resultat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag, 1 maj, var vi i Skånehallen och tävlade. Där bjöds det på 3 agilitylopp. I första glömde jag banan och vi blev diskade (hade redan 5 fel), i andra gjorde vi ett fint lopp men fick tyvärr en rivning. I sista loppet var jag lite irriterad över allt strul, men äntligen så fick vi till det och sista pinnen är i hamn!
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ser vi fram emot att leka vidare i klass 2.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0