Hej klass 3


Har ju glömt skriva och uppdatera här! På midsommardagen var vi i Lund och tävlade agility. Det bjöds på ett agilitylopp och ett hopplopp. Vi saknade bara en pinne i agilityklass o agilityloppet var först. Brukar inte lyckas med dagens första lopp så tänkte att det var kört. Men, vi bröt trenden, nollade loppet och slutade på en andra plats. Därmed fick vi den sista pinne vi behövde i klass 2 och är nu klara för att starta i klass 3!

Årets agilitymål var att det hade varit kul om vi i slutet av året nått klass 3. Nu nådde vi målet efter halva året så får ta o sätta upp nått nytt mål. Kanske att det hade varit kul om vi tog någon SM-pinne.

Vet inte om vi är redo för klass 3, men ser ingen anledning att stanna i klass 2, utan vi testar och kör på, så får vi i så fall träna på det som vi har svårt för. 

Vi sprang ett hopplopp också under lördagen. En svår klass 2 bana. Det blev en disk, men en bra känsla ändå genom loppet. Kiro trasslade in sig lite i slalom men redde ut det. Situationen där vi blev diskade visste jag var en risk men ville testa och chansa.


Lördagens lopp
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0