Hej klass 3


Har ju glömt skriva och uppdatera här! På midsommardagen var vi i Lund och tävlade agility. Det bjöds på ett agilitylopp och ett hopplopp. Vi saknade bara en pinne i agilityklass o agilityloppet var först. Brukar inte lyckas med dagens första lopp så tänkte att det var kört. Men, vi bröt trenden, nollade loppet och slutade på en andra plats. Därmed fick vi den sista pinne vi behövde i klass 2 och är nu klara för att starta i klass 3!

Årets agilitymål var att det hade varit kul om vi i slutet av året nått klass 3. Nu nådde vi målet efter halva året så får ta o sätta upp nått nytt mål. Kanske att det hade varit kul om vi tog någon SM-pinne.

Vet inte om vi är redo för klass 3, men ser ingen anledning att stanna i klass 2, utan vi testar och kör på, så får vi i så fall träna på det som vi har svårt för. 

Vi sprang ett hopplopp också under lördagen. En svår klass 2 bana. Det blev en disk, men en bra känsla ändå genom loppet. Kiro trasslade in sig lite i slalom men redde ut det. Situationen där vi blev diskade visste jag var en risk men ville testa och chansa.


Lördagens lopp
Tävling i Höganäs

 
Idag har vi varit i Höganäs och sprungit agility. Det var dubbla klasser, alltså 4 lopp. Vi inledde med ett fint agilitylopp där Kiro tyvär rev tredje sista hindret. Därefter sprang vi ett felfritt hopplopp och kom på andra plats. Därmed fick vi vår tredje hoppinne och är klara för klass 3 i hopp. Vårt andra agilitylopp fick vi till utan rivningar. Det blev felfritt, tredjeplats och vår andra pinne i agilityklassen. I sista hopploppet höll jag på att missa banvandringen. Var inte riktigt taggad och funderade på att stryka oss eftersom vi inte behövde något hoppresultat. Men vi körde och det blev ett fint lopp, men tyvärr en rivning och sedan fick Kiro bråttom ur slalom och missade sista porten. Därmed blev det en disk.
 
Men jag är grymt nöjd med dagen och kan inte fatta att vi redan är klara för klass 3 i hopp.Trodde aldrig att det skulle gå så snabbt.
 
Tre lopp fastnade på film.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0