Sportlov


Vecka 8 är snart slut o därmed även sportlovet. Givetvis har jag varit sjuk hela lovet, men försökt ignorera det och hållt igång varje dag ändå... det straffar sig väl nu när jag efter 1,5 vecka inte är ett dugg bättre utan snarare sämre,

Vi har fått till tre agilitypass i veckan med lite blandade resultat, men mest bra...
Igår var vi i Vedema utanför Hässleholm tillsammans med Anna-Karin och hennes flock. Vi gick en härlig tur i skogen och sedan grillade vi. Väldigt halt var det på sina ställen. Och Kiro passade på att vinterbada...


(null)


(null)


(null)
Laban, Lovis, Lina, Kiro och Nemo.

(null)
Lycklig Nemo med stor pinne

(null)


(null)


(null)Nemo fäller valppälsen och han tycker att det är vidrigt att bli borstad. Får ta lite i taget. Bild tagen efter att ha borstat endast skinkorna:


(null)
Jodå, där är mycket hund kvar.


Imorgon ska jag försöka vila så att jag orkar med jobb igen på måndag... 
Ny agilitydebut

 
Igår var det äntligen dags för Kiro att göra en ny agilitydebut. Han har känts lite seg på promenader under några dagar och under uppvärmningen igår tyckte jag att han gick konstigt och stelt med bakdelen. Men när jag testade att kasta boll med honom sprang han. Svårt att veta om det är något, men bestämde mig för att starta honom och se hur han betedde sig på banan. Han sprang alla tre loppen,dock kände jag inte att där var det vanliga trycket. Dock var underlaget lite halt och Kiro brukar då anpassa farten efter det har jag märkt förr, så att trycket saknades kan bero på det också. Den härliga känslan under loppen var dock inte riktigt där.  
 
Resultat då...
 
Agilitylopp: Gick jättefint förutom på ett ställe där jag hamnade lite efter och när jag sa tunnel såg Kiro fel tunnelhål och vi var diskade.
Hopplopp A: Flöt fint, förutom att Kiro halkade när han kom med för mycket fart ut ur en tunnel och skulle svänga mot mig. Blev en liten sidkullerbytta. Men han var snabbt upp och vi gick i mål felfria ochdet blev en vinst!
Hopplopp B: Återigen ett fint lopp och vi landade på 3e plats!
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Superhärlig start med fantastiska resultat som jag inte väntat mig. Riktigt kul att vara igång. Hoppas bara detta håller nu för det är så kul att springa agility!
 
 
 
 
 

RSS 2.0