Rallylydnad och lite RC


Idag har vi varit på Påskrally i Trelleborg. De hade dubbel mästarklass så vi hoppades på två godkända resultat. Det började kl 8 så vi var upp innan tuppen. 
Vi startade som nr 7 i första, alltså ca 9.15 eftersom det var lite försenat. Det gick inte alls. Kiro var taggad och fokuserad, men Kiro som aldrig brukar bry sig om frestelserna fastnade i matskålen. Halva banan gick han o snusade efter godisskålen o halva banan gick han fint. Fick 55 poäng. 
När kl var 10.45 var de klara på båda banorna men startade ändå inte eftermiddagens tävling förrän 13.0O. Där hade vi startnummer 17 så kanske vid 14.30 hade det varit vår tur. Jag tröttnade, blev rastlös och kände att jag hade annat att göra än att sitta och vänta hela dagen. Så vi körde hem och skippade andra rundan. Lite surt eftersom vi har betalat och vi kunde ju fått till en bra runda, men jag ångrar det inte. Mycket dåligt upplägg kan jag tycka, men typiskt rallyn som är så seg...
Innan jag tog beslutet att köra hem hann vi med en tur på stranden.

(null)


(null)


(null)


(null)


Ikväll har vi tränat lite inne. Nemo påbörjade sin kontaktfältsträning på kurs i veckan så vi har tränat lite på att springa på matta. Idag såg det ut såhär. 

Nemo RC träning på matta 2/4-2018


Givetvis vill Kiro också springa så han fick träna på att lyssna på om det var RC eller stopp jag ville ha.

Kiro RC och stopp på matta 2/4-2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0