Julstädning och magsjuka


I helgen har lägenheten julstädats och fönsterpyntet har kommit fram. Pyntar alltid helgen innan första advent eftersom jag vill att det ska va klart då så man bara kan njuta. En tomte har kommit fram än så länge resten tar jag efterhand under veckan. 

Förra helgen var vi på julmarknad och sedan en tur till Vellingblomman. Blev inte så mycket shoppat men hittade en ny duk till byrån i hallen. Den åkte på igår och jag blev väldigt nöjd med mitt köp. Den passar fint till den ljusgrå väggen.


(null)Idag blev det en tur till Ikea för att köpa ny höst-/vintermatta. Egentligen har Dollarstore en matta som jag är sugen på, men den är ständigt slut. Det blev en ljusgrå ryamatta istället. Jag hann inte ens rulla ut den förrän pojkarna var där och skulle gosa in den. 


(null)


(null)
Dollarstore-mattan 


I veckan har Nemo varit kass i magen. Inte så att han behöver ut massor med gånger om dagen, men diarré har han. Vi är ute 1-2 gånger/natt 💤 💤. På dagen håller han sig till de vanliga rundorn och kanske någon akut tur till. Han har varit pigg och först trodde jag bara han ätit nått skräp och att det skulle gå över snabbt. Men eftersom han blir sämre istället för bättre har han börjat på skonkost och igår började vi med Pro-kolin. Ena stunden är han pigg och yrar som en Duracell-kanin för att i nästa stund inte orka gå uppför trappan. Både Kiro och Laban blev magsjuka som valpar och fick tillbringa en natt hos veterinär. Tänkte i förra veckan att det var skönt att Nemo bröt den trenden. Tji fick jag!


(null)
MorgontröttAvslutar med några bilder från när pojkarna tränade lite kroppskontroll och balans i veckan.


(null)


(null)


Trackback
RSS 2.0