Julstädning och magsjuka


I helgen har lägenheten julstädats och fönsterpyntet har kommit fram. Pyntar alltid helgen innan första advent eftersom jag vill att det ska va klart då så man bara kan njuta. En tomte har kommit fram än så länge resten tar jag efterhand under veckan. 

Förra helgen var vi på julmarknad och sedan en tur till Vellingblomman. Blev inte så mycket shoppat men hittade en ny duk till byrån i hallen. Den åkte på igår och jag blev väldigt nöjd med mitt köp. Den passar fint till den ljusgrå väggen.


(null)Idag blev det en tur till Ikea för att köpa ny höst-/vintermatta. Egentligen har Dollarstore en matta som jag är sugen på, men den är ständigt slut. Det blev en ljusgrå ryamatta istället. Jag hann inte ens rulla ut den förrän pojkarna var där och skulle gosa in den. 


(null)


(null)
Dollarstore-mattan 


I veckan har Nemo varit kass i magen. Inte så att han behöver ut massor med gånger om dagen, men diarré har han. Vi är ute 1-2 gånger/natt 💤 💤. På dagen håller han sig till de vanliga rundorn och kanske någon akut tur till. Han har varit pigg och först trodde jag bara han ätit nått skräp och att det skulle gå över snabbt. Men eftersom han blir sämre istället för bättre har han börjat på skonkost och igår började vi med Pro-kolin. Ena stunden är han pigg och yrar som en Duracell-kanin för att i nästa stund inte orka gå uppför trappan. Både Kiro och Laban blev magsjuka som valpar och fick tillbringa en natt hos veterinär. Tänkte i förra veckan att det var skönt att Nemo bröt den trenden. Tji fick jag!


(null)
MorgontröttAvslutar med några bilder från när pojkarna tränade lite kroppskontroll och balans i veckan.


(null)


(null)Nemo 8 månader

 
I torsdags blev Nemo 8 månader. Försökte mäta honom idag och fick honom till ca 36 cm. Svårt att mäta och vara säker, men tror att han passerat mediumgränsen i alla fall och jag får väl stå ut med att han blir en liten mediumhund. Liten men naggande go´.  :D
 
 
 
 
 
 
 
 
Kiro sover på lillebrors tass
 
 
Slänger med en liten film på vi tränade ingångar i torsdags.
 
 
 

Höstlovet

 
Förra veckan, vecka 44, var det äntligen ett efterlängtat höstlov. Jag jobbade på måndagen, fixade lite på jobb som inte hunnits med och sedan var vi några som åkte till Malmö och lunchade och gick på SETT-mässa. Tisdagen kompade jag ut och var ledig. Då tog vi en tur till Söderåsen tillsammans med Anna-Karin och hennes flock. Vi gick en runda runt Odensjön och sedan fikade vi vid sjön. Vi såg inte mycket sol, men det var en härlig och trevlig tur ändå.
 
 
 
 
Killarna tyckte skummet var läskigt så vi fick gå ner och undersöka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lina, Laban, Lovis, Kiro och Nemo
 
 
Godisdags
 
 
Odensjön
 
 
På onsdagen var jag hos frissan och sedan på en snabb shoppingtur för att fixa nya inneskor till jobb. Körde in om ICA och köpte en sallad som jag åt när jag kom hem. Sedan tog jag en tur med hundarna och därefter skulle jag fixa lite jobb på datorn så satte mig i soffan när vi kom in. Hann inte ens packa upp datorn förrän jag somnade. Vaknade en timme senare och mådde fruktansvärt illa. Sedan var den ledigheten förstörd med magsjuka....På lördagden kunde jag äta nästan som vanligt men var trött. På söndagen var jag lite piggare och fick försöka göra en del avdet som jag skulle hunnit under ledigheten. Så tråkigt att alltid vara sjuk när man är ledig.
Det är tur att man har bra sällskap när man är sjuk.
 
 
 
 
 
 
 
Några veckor kvar till jullov. Hoppas man får va frisk då!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0