Lite av varje

 
Tänkte göra en uppdatering med lite av varje eftersom jag inte varit så flitig med uppdateringar den senaste tiden.
Den 5 juni var vi i Helsingborg för att röntga Kiro. Medan jag och Nemo väntade roade vi oss i Helsingborg. Först blev det en tur till stranden. Där hamnade vi mitt i en beach-handbollsturnering. Bra miljöträning för Nemo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Därefter körde vi till Fredriksdal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem var killarna trötta och Kiro kelsjuk, så det blev en tupplur på sängen. 
 
 
 
På fredagen fick jag röntgensvaret. Inflammationen som han haft i höger lår har läkt, så om det är inflammationen som gett honom spänningar och besvär ska det vara bra nu. Jag får lov att börja bygga upp honom igen, långsamt. Eftersom det är en muskelskada är risken stor att det kommer tillbaka, så ska ta det lugnt...
 
   
Lika pinntokiga och givetvis ska man ha samma...
 
 
Puss puss
 
 
Den 11 juni firades Hundens nationaldag på Staffanstorps hundklubb.Vi gick dit och roade oss lite.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår, lördag den 17 juni, var Kiro och jag i Höganäs och tävlade rallylydnad. Det var dags för debut i avancerad klass, för oss båda. Träningen den senaste tiden har gått riktigt, riktigt dåligt. Den enda gången det funkar är om vi har Nemo hängandes i benen på mig och Kiro. Försöker jag träna utan Nemo som störning kan Kiro plötsligt ingenting. Så mina förhoppningar inför tävlingen var väldigt låga. Funderade på att strunta i det.
Jag hade som plan att om han betedde sig som på träning såskulle jag avbryta. 
Det var en riktigt bra debutbana för oss och i normala fall kunde det gått riktigt bra! Jag lyckades få igång Kiro innan start och han var riktigt fokuserad. Så fort vi gick in på banan försvann det. Han var seg och ofokuserad. Tog sig till och med tid att gäspa lite mitt i banan. Efter halva banan vaknade han och därefter flöt det fint. Vi fick en massa enpoängsavdrag under första halvan för att Kiro var sen (långsamma sättande), ofokuserad och sned. Till slut landade vi på 86 poäng (av 100) och blev trots allt godkända. Så än så länge har vi fått till kvalificerande resultat i alla våra starter.
 
 
Duktig till och med närhan är dålig alltså.
 
 
 
Somnade till på soffan på kvällen och vaknade upp med sötisarna intill. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna

Många fina bilder :) Skönt att Kiros skada verkar ha läkt.
Ni kommer att ha klarat av mästarklassen innan vi har hunnit börja träna den!

Svar: Tack! 😊
Haha Nä, ta det lugnt. Vi har bara ett resultat i avancerad. Och nu är där ju inga tävlingar på länge. Hade gärna blivit klar med avancerad nu under sommaren när man har tid. Har inte ens börjat snegla åt mästarskyltarna än.
Jenny

2017-06-19 @ 08:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0