Nemo 4 månader

 
Idag blir charmtrollet Nemo 4 månader gammal. Tiden går fort! Han är nu 30 cm hög och väger 4,8 kg. Kiro var ca 33 cm hög vid 4 månader. Så det skiljer merpå dem än vad jag trodde. Dock vet man ju inte var det slutar för det... Tillväxthastigheten har avstannat något de senaste veckorna. Innan växte han ca 1 cm i veckan (någon vecka mer). De senaste 2 veckorna har han växt ca 0,5 cm. Jag skulle gissa på att han stannar några cm innan Kiro. Kanske 37 cm... Men, vi får helt enkelt se.
 
  
 
 
 
2, 3 och 4 månader. Det har hänt lite.
 
 
Kiro vid 4 månader
 
 
 
Idag har vi varit och promenerat vid Eksholmssjön. Passade på att träna lite inkallning. Nemo blir allt följsammare och håller trots allt rätt bra koll på mig. Men han är ju också nyfiken på allt och alla.
 
 
Eksholmssjön
 
 
Trötta killar efter skogsturen
 
 
 
Vi har börjat en valpkurs online. Har aldrig gått online innan. Det innebär att jag måste filma en del av det vi gör. Nu finns det alltså hopp om att jag kanske delar med mig av några filmer. Blir en film idag med snuttar från inkallning i skogen samt kvällslek på hundklubben.  
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna

Vem går du onlinekurs för?

Svar: Fiona. Blev tipsad om kursen samma dag som den starta. Har inte koll på hur hon är, men tog en chansning. 😊
Jenny

2017-07-11 @ 20:21:52
Postat av: Susanna

Jag känner henne. Hon är jättetrevlig. Hennes hundar är väldigt bra grundtränade tycker jag så att gå en valpkurs för henne låter som en bra val.

Svar: Det låter bra! 😊
Jenny

2017-07-12 @ 14:44:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0