Debut i Rallylydnad

 
När Kiro bröt benet skulle vi egentligen ha gjort vår debut i rallylydnad, men det fick ju ställas in. Förra helgen var det tävling i Lund, men jag missade sista anmälningsdagen, så det blev inget där heller. Men igår var det äntligen dags för debuten. Vi var i ett iskallt och blåsigt Svalöv.
 
Kiro är jätteduktig, men jag vet ju att det där med fokus är något vi behöver jobba mer på. Han vill ha koll på allt som händer runt omkring. Det märktes på gårdagens tävling. Även uthålligheten vet jag att vi behöver träna mer. Så inför igår kände jag att det kunde gå precis hur som helst.
 
Det var en bra nybörjarbana. Inte så lång, 15 moment, och mycket gå på, inte en massa stopp. Domaren och sekreteraren stod i ett tält. Momentet "läggande under gång" var precis framför tältet och när vi går mot tältet får Kiro syn på människorna och måste ju kolla lite på vad det är för typer. Han tappar alltså fokus och hör inte att jag säger "ligg" så när han märker att jag stannat så sätter han sig. Detta ger -10 poäng. Förutom den missen var det lite småsaker som att nosa på skyltar, samt att Kiro tittade sig omkring lite vilket gjorde att han inte hängde med och kopplet sträcktes. Jag var lite orolig att kopplet skulle hänga ner så att Kiro trasslade in sig i det så det är möjligt att jag kanske hade det lite för kort.
 
Jag är i alla fall väldigt nöjd med debuten. Vi fick 83 poäng vilket är ett kvalificerande resultat.
Kameramannen hade lite problem med mobilen. Det blev några foto på första delen av banan och sedan film på andra halvan.
 
 
Första momentet: Högerspiral
 
 
Ut ur spiralen och mot moment 2: Sidosteg
 
 
 
 
 
 
 
 
Protokollet
 
 
Endast placering 1-3 fick rosett här så vi fick nöja oss med ett Tack för att ni kom-band. Väldigt olika det där från klubb till klubb. Jag hade ju önskat att kvalificerande resultat gav rosett, men det kan ju klart bli många rosetter...    
 
Kiro med sitt band
 
 
Har man varit duktig får man present
 
 
Trött kille vilar i väntan på kvällens gäster
 
 
 
(Lägger inte ut bild av banan för den stämmer inte riktigt.)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna%2520Nilsson

Ser bra ut tycker jag :)
Har fått sånt där band där det står godkänt resultat några gånger och andra gånger inget alls.

Svar: Det tråkiga var att här stod ju inte ens godkänt resultat, bara tack för att ni kom. Alla fick ju sånt. Men har också varit på tävlingar med Laban där man inte fått något.
Jenny

2016-10-23 @ 15:58:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0