Höstlov

 
Den här veckan har det varit höstlov. Jag jobbade i måndags men har varit ledig resten av veckan och gjort lite av varje, både måsten och roligheter. Bland annat blev det bullbak i tisdags. Kanelknutar och vanlijknutar blev det. Blev inte så bra som de brukar, men absolut ätliga. :)
 
 
Kanelknutarna
 
 
I onsdags mötte vi upp Anna-Karin och hennes gäng i Skäralid för en promenad i Söderåsens nationalpark. Vi gick Hjortsprångsrundan. Det var ingen runda för den som har lite svårt för att gå men passade oss bra. Det var inte mycket folk som rörde sig där så hundarna kunde springa fritt nästan hela rundan. Kiro och Lovis busade för fullt, Lina hängde med dem då och då och Laban höll sig undan småfjantarna. :)
Det blev fikapaus i Liagårdens raststuga. Vi hade kanske inte perfekt väder, men helt ok. Ingen sol, men heller inget regn. Bjuder på ett gäng bilder.
 
 
Skäralid
 
 
Lovis, Kiro och Lina
 
 
Törstiga 
 
 
Full fart
 
 
Hela gänget
 
 
Man blir törstig av bus och spring
 
 
Godishundar
 
 
Skithund! Och några sekunder senare var han helt svart...
 
 
 Hundarna vill ta den svåra vägen
 
 
 
 
 
 
 
 
Fika
 
 
Liagården
 
 
Hundarna har kollat utsikten
 
 
Utsikten
 
 
Coolmixarna Lovis och Kiro (kusiner)
 
 
Laban, Lovis, Kiro och Lina
 
 
Pusspaus
 
 
Utsikt
 
 
Stup
 
 
Utsikt över Skäralid
 
 
"Där går jag INTE ut!" sa Anna-Karin. "Jag ska bara..."  Och vips så var hon där ute!
 
 
Utsikten där ute.
 
 
Nästan nere igen.
 
 
Dammen
 
 
Kiro i höstkuliss
 
 
Trött hund
 
 
 
I torsdags var det plötsligt vinter med minusgrader och riktigt härligt väder. Passade på att byta till vinterdäck nu när jag är ledig och vädret var bra.
 
 
 
 
 
 
 
Igår kväll var jag och några träningskompisar på föreläsning om tävlingspsykologi. Det var Eva Marie Wergård som föreläste och jag kan verkligen rekommendera den. Passar både den som har nerverna utanpå vid tävling och den som är lugn som en filbunken. Passar även oavsett vad man tävlar i. Hon sa så mycket bra så det bubblade i huvudet efteråt och gör nästan fortfarande.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0