Agilitytävling

 
Igår var vi på agilitytävling i Hässleholm. Malin, samt några andra träningskompisar skulle tävla. Malin hade dessutom bestämt att jag skulle köra två lopp med Fabbi. 
 
Det var roligt att få springa lite agilitytävling!!! Men svårt med en hund som man inte är samspelt med. Det svåra med Fabbi är dessutom att hon är ganska orutinerad, men framförallt att hon är blind på höger öga. Jag försökte verkligen tänka på hur jag skulle kunna hjälpa och stötta henne på bästa sätt. När vi värmde upp på träningsbanan, med få hinder, fungerade det jättebra och hon följde jättefint. Men, när vi kom ut på tävlingsbanan fanns det ju en massa roliga hinder och det fungerade inte lika bra. Struntade i att ta om saker som blev fel och körde bara på. Tror att Fabbi tyckte att det var lite kul i alla fall. :)
 
 
 
 
 
 
För övrigt var det några små svårigheter i dessa klass 1 banor som gjorde att i några av loppen var det inga eller få som lyckades ta sig igenom banan felfritt. Några oshyssta slalom, både in- och utgångar, samt kombinationer som var svårhandlade när man kom från raksträcka i full fart, ställde till det för många.
 
Jag blev dock väldigt sugen på att få komma igång och tävla med Kiro! Men, jag får hålla mig lugn ett år till. Vi har ju trots allt en del kvar att lära. Saknade något enormt att få springa med Laban... :(
 
Tack för lånet av Fabbi! Gör gärna om det efter att ha tränat lite mer tillsammans... ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0