Träningsfilmer

 
Idag har vi varit iväg och tränat lite agility. Eftersom de lovat lite regnskurar bokade jag en timme i Kongsmarkens AnnGillity. Kiro fick träna RC, en liten kombination med framförbyte och tajt sväng, skick på slalom från några olika vinklar, slalom med bakombyte och till sist sprang vi bara på lite i den kombination jag satt upp. Mycket gick väldigt bra idag och jag kände mig väldigt nöjd med lillkillen efteråt. Glömde vårt lilla stativ till kameran så filmandet blev sådär och allt gick inte att få med så det blev bra. Tog bara med det som gick bra i Kiros film idag.
  
 
 
 
 
Kiro på hugget
 
 
 
Laban fickidag träna lite Nosework. Tror det blev 3 eller 4 uppledanden av möbeltass med en droppe eucalyptus på och sedan fick han springa lite agility också. Noseworkandet går jättebra. Båda killarna är duktiga. Jag behöver dock lära dem att inte plocka ner möbletassen när de hittar den. Jag har inte bestämt hur jag vill att de markerar så därför har jag inte börjat träna det än. I det första klippet hittar Laban något att äta i mattan, men efter lite "apapap" börjar han leta igen.
 
 
 
 
 
Kiro har under vintern gått lydnadskurs. Vi har tränat fotgående, apportering och tävlingstränat. Till sista tillfället hade vi i läxa att gå fot utanför någon mataffär och filma det. Kiro och jag gick utanför Ica och City gross. Jag blev störd av att jag inte bara kunde gå utan att folk plötsligt var ivägen. När jag ser filmen inser jag också att jag emellanåt gick väldigt länge utan att belöna Kiro. Uthållighetsträning har jag varit dålig på så det är inte konstigt att Kiro tappade lite fokus. Där och då kändes Kiro jätteofokuserad, men när jag ser filmen så tycker jag att han var duktig. Det som var lite svårt var att återfå fokus när Kiro blev störd. Mer träning av den här sorten behöver vi, såklart.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0