Kvällspyssel

 
Jag har köpt nydator! En Asus. Har aldrig haft det innan så får se om jag blir nöjd. 
När jag rensade på den gamla så upptäckte jag en massa gamla filmklipp på Laban som jag glömt bort lite. Jag har mest skrivit om Agility och gjort film om hans agilityliv. Men ikväll har jag pysslat ihop en film om typ allt, utom agility. :) 
 
Jag inser hur mycket "nonsens-grejer" Laban fick göra, som jag inte gjort med Kiro. När jag skaffade Laban hade jag inte koll på tränings-/tävlingsvärlden. Han började med agility när han var 2 år. Innan dess höll vi på med tricks, massa miljöträning, lydnad, provade spår, lattjade och lekte utan att ha en baktankemed det och en massa annat. Med Kiro har jag varit målinriktad från start. Jag vet vad vi behöver träna för att kunna börja tävla och det är typ det vi gör och inte så mycket annat. Känns som att jag missar hela den andra biten, så jag tror att jag ska försöka passa på att göra lite "nonsnens-grejer" med Kiro också.  
 
Förutom insikten om detta så var det både roligt och jobbigt att titta på gamla filmer. Jag saknar denna lilla hund så mycket. Väldigt svårt att förstå om man inte varit med om det själv. Laban var min första hund och han var speciell för mig. Han gjorde avtryck hos fler än mig. Senast nu i veckan har jag träffat folk som frågat efter honom och som kommenterat att han var en härlig och speciell kille.
 
Filmen är lång... Nästan 10 minuter. Jag har gjort den för mig själv,för att ha filmklippen mer samlade. Delar med mig ifall någon är intresserad. Musik är där också i filmen. Inget jag la någon längre tid på utan tog något som fanns på datorn.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna Nilsson

Fin film du klippt ihop <3

Känner igen det där med trix. Min första hund kunde en massa, sen har det gått utför! Zophia kan väl i och för sig en del om man räknar rallylydnadsövningarna.

2016-07-18 @ 08:33:34
URL: http://zorroziinazophia.hundpoolen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0