Kiro träning

Igår var jag på Kongsmarkens AnnGillity och tränade agility. Laban körde en längre kombination och Kiro tränade lite detaljer som t ex starter, hinderdiskriminering, hinder från baksidan, slalom, tajta svängar, rc.
 
För drygt en månad sedan tränade vi slalom senast. Då testade jag att sätta ihop 4 pinnar. Kiro fixade det och jag skickade honom på det ca 3-4 gånger. Sedan frös det i marken och vi har inte tränat något slalom. På torsdagens kurs tränade vi ingångar. Eftersom det var så länge sedan Kiro kört slalom och han fått springa 4 pinnar så få gånger så nöjde vi oss med 2 pinnar. Jag såg dock på hans rörelser att han var inställd på att fortsätta efter 2 pinnar. Så igår testade jag. Först tog han bara två, men till slut fick jag honom igenom 4 pinnar från båda hållen. Vi behöver dock MYCKET träning än.
 
Vad gäller vår RC- träning (kontaktfält)... Jag har ju byggt en bräda, men ännu inte använt den. Har varit hemma sent på kvällarna och vädret har varit sådär för det mesta så det har inte blivit så mycket. Men när vi är i hallen brukar jag göra några skick. Jag tycker att det är svårt! Innan skickade jag honom mot Treat & trainer- maskinen, men tyckte inte att han hade så bra fart då, så nu kör jag kastad leksak. Han springer på bra då, men det är också svårare för mig att se om han träffar. På filmen kunde jag i alla fall se att han hade fler träffar än missar, men också att jag storbelönade någon miss som jag trodde var träff. Vi får väl se hur det går med dessa RC.
 
Stativet till mobilen som filmade var lite trött så allt kom inte med. Filmade mycket gräs.... :) Men en del fastnade på film.
 
 
 
 
 
Och såhär ser gäddhänget ut när man har tränat med Kiro. AAAJJJJJJ!!!
 
 
 
 
På agilitykursen den 28 februari tränade vi framförbyte. Här är en liten film från en sekvens som vi körde.
 
 
 
 
 
Så, ja, det går lite framåt med träningen. Vi går ju även lydnadskurs på söndagar. Jag har ingen film på det men precis som med agilityn så går vissa saker riktigt bra och vissa saker får vi jobba lite på. Men, han är en duktig liten kille.  :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0