Gott nytt år!!!


En intensiv nyårsafton-dag har vi haft. Först 2 timmars agilityträning med träningsgruppen. Därefter var vi några som drog på en traditionsenlig nyårspromenad. En mil vid Eksholmssjön blev det. 
Sedan var det hem o fixa middag.

Årets sista måltid

Ett bra avslut på detta skitår. Hoppas på att 2017 bara kan bli bättre.


Gott nytt år!
Julafton 2016


Idag har julafton firats. Ingen snö, utan blåsigt men soligt och sedan regn på kvällen. Riktigt skånskt vinterväder alltså. 

Tomten bjöd på en magsjuk Kiro natten till lille julafton. Började på kvällen och sedan var det ett himla spring ut och in hela natten och halva dagen. Det blev mest sova  och bajsa... Men idag var han piggare och har knappt sovit alls på hela dagen och kvällen. 

Kiro och jag tog en tur till Eksholmssjön och gick en runda där. Det var en väldigt lycklig hund som tog flera lyckorus på rundan. 

Julafton har sedan firats hos mina föräldrar med mycket mat och godis.
Hoppas att ni alla haft en riktigt mysig julafton! 

Lucia


Vi önskar alla en mysig Lucia!

Rallylydnadstävling

 
Idag har vi varit i Falsterbo och tävlat Rallylydnad. Jag har tagit till mig av en del av tipsen vi fick på föreläsningen i tävlingspsykologi och kanske har det hjälpt...?!
Vi fick 96 poäng och hamnade på en fjärdeplats. En riktigt bra runda alltså.
Fick bara avdrag på snett sättande i framför, tre steg bak - alltså, ett snett sättande i varje förflyttning där. Första skylten var också sitt framför och när jag skicka Kiro framför kolla han av banan under tiden vilket gjorde att det tog lite tid och vi fick ett avdrag för att han var "sen/långsam". Inget snusande på skyltar och koner den här gången och jag hade inte för kort koppel.  
Nu har vi fått till två godkända resultat på två tävlingar. Dags att kolla upp de nya skyltarna inför nästa år.
 
 
Såhär glad blir man när man fixat en runda och fått sin boll! 
 
 
Duktig kille!
 
 
Trött kille!
 
 
 
Hade ingen med mig som kunde filma idag så får bjuda på en agilityfilm istället. En kort film med några av de bästa bitarna från träningsgruppen den 23 november. 
 
 
 
 
 
 
 

Motion av olika slag

 
Det har varit dåligt med uppdateringar... Mycket just nu. Men, nu kommer en uppdatering. 
Förra söndagen var vi på sheltiepromenad vid Saxtorp sjöarna. Helt perfekt soligt väder var det. Vi hade bara lite otur med orienterare som var ute och yra (tävling) så hundarna kunde inte skutta lösa så mycket. Kiro passade på att ta ett fotbad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I onsdags var vi och simmade i Malmö tillsammans med Åsa, Vicky och Dixie (Kiros syster). Kiro verkar tycka att det är rätt okej. Han är lite försiktig men tar sig själv i, står och gnyr när de andra simmar och så fort han får chansen rusar han upp för rampen till bassängen. 
Ska försöka simma Kiro ca varannan-var tredje vecka under vintern för att hålla formen och bygga lite muskler. Jag själv får hålla formen på gymmet och på promenader.:)
 
 
Ser rätt nöjd ut
 
 
Leksaken brydde han sig inte om denna gången
 
 
Jaga matte
 
 
Syskonen
 
 
Trött blir man!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0