Kväll i Stadsparken

 
I fredagskväll, efter en vecka med jobb och hundpassning, var jag rätt trött... Men eftersom det bjöds på härligt väder tog Kiro och jag en tur till Lund. Det blev en runda i Stadsparken, men även en promenad i stan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mysig och perfekt sensommarkväll.
 
 
 
 

Hundvakt

 
Förra veckan var Kiro och jag hus och framförallt hundvakter åt några kompisar. Istället för en hund (lagom) hade jag sju hundar att rasta innan och efter jobb. Kunde rasta deflesta tillsammans så det gick bra. Kiro fick passa på att röja med Rejza.
 
Lite bilder på några i gänget.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Promenad i solen

 
Den härliga ledigheten är slut och jobbet har dragit igång. Tillbaka till verkligheten och det innebär som alltid att jag blir ännu sämre på att uppdatera... Men men...
 
Idag har vi varit på sheltiepromenad vid Mölledammarna utanför Billesholm. Ca 20 hundar blev det idag trots att många var iväg på tävlingar. Det blev perfekt väder, soligt och varmt.
Kiro hittade en valp på 4 månader som han lekte med. Han var så försiktig med honom. Lade sig ner och lät valpen brotta ner honom, bet valpen lite försiktigt i tassarna...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tro det eller ej men jag vet vilken av hundarna i den där högen som är min. :)
 
 
 
 
 
 
Liten snok.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kiro bjuder upp till lek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mysig och trevlig promenad. Kiro var som vanligt aktiv och ville leka när vi kom hem, men till slut insåg han att han nog var trött.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gott och blandat

 
Idag har vi varit i Ystad och tittat på agility och umgåtts med agilityvänner. Vi har minglat och hejat. Kiro fick springa lite på framhoppningsbanan och jag fick springa ett riktigt lopp med Saras Biscuit. Väldigt ovant att springa med en hund som jag inte känner så väl och som är väldigt olik mina egna. Men det var kul och gick riktigt bra. Nästan felfritt också, bara lite fel i slalom så det blev en disk.
 
Vi skulle kört till Kåseberga med Anna-Karin och hennes lilla gäng efter tävlingen, men vädret var så skiftande och osäkert så Kiro och jag körde hemåt istället. Vi stannade till vid Eksholmssjön och gick en runda.Gick lite halvt vilse, men kom rätt till slut. På vägen stötte vi på fallna träd och Kiro visade att han är en klätterapa.
 
 
 
 
Vi kom från det håll som fotot är taget. Jag klättrade över och tänkte att Kiro såklart går under. Men, nä! Han tog ett jättehopp upp till översta stocken. Där hängde han och sprattlade. Till sista lyckades han klättra upp och kom över. Klätterapa. :D
 
 
 
 
Vi träffade även tre vilddjur. De stod på vägen när vi kom gående, men skuttade in lite i skogen. De stannade ändå ganska nära oss och vi stod och tittade på varandra ett tag. Jag hann till och med fåupp mobilen och ta en bild.
 
 
 
 
 
Jag skrev för ett tag sedan att jag med Laban gjorde en massa saker, som inte var agility. Jag har försökt komma ikapp lite med Kiro på den punkten. Bland annat har han fått lära sig lite nya trix. Bjuder på en film med lite gott och blandat. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0