Träning

 
 
Ja, det tränas för fullt. Eller ja, inte så intensivt men ändå... :)
 
I söndags var det träning i ridhuset som vanligt. Laban märker ju när det börjar bli dags och det är något som ska hända. När jag hade börjat packa ihop sakerna och ställt vid dörren så gjorde han sig också redo. :)
 
 
 
 
På träningen bjöds det på lite handlingsträning för matte, lite slalomträning, tighta svängar/snurr runt hinderstöd, kluriga serpentiner, broms acceleration, en liten bana... Lite av det fastnade på film också. :D
 
 
 
 
 
När vi kom hem var lille Laban-bus trötter. Inte så konstigt. Träningen börjar 20.40 och vi brukar vara hemma ca 23.30, så då får man lov att vara trött.
 
 
 
 
I fredags eftermiddag var vi ute i parken och tränade lite slalom. Riktigt dålig träningspass. Laban var helt galet taggad, men han satte ca 3-4 ingångar i vänsterslalom av många! Kändes ganska uppgivet efter det passet. Men sedan i lördags gick vi ut och körde slalom igen. Då gjorde han fel en gång av många. Knashund! Men jag kände mig ju liiite lättad då. :)
 
I veckan har vi även varit ute och sprungit. 5,1 km i onsdags och det gick väldigt lätt i vår vanliga hastighet. Igår, lördag, sprang vi 5 km på bästa tiden någonsin! Detta trots många stopp pga folk som inte hade koll på sina hundar eller ens visste att de hade hund med sig, verkade det som. Sedan kom det en bil körandes mitt i spåret. På sista kilometern var Laban dessutom tvungen att tvärnita för att uträtta sina behov. Har aldrig behövt göra så många stopp/inbromsningar och ändå fick vi så bra tid! Men sista kilometern var tuff! Den gick på ren vilja. :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna

Vad söt han är som somnade med kläderna på <3

2015-03-03 @ 08:42:49
URL: http://www.gizmozorro.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0