Sommar

 
Idag har det äntligen varit lite sommar. Laban tyckte att det var balkongväder idag och ställde sig vid dörren och stirrade ut, stirrade på mig, stirrade ut, stirrade på mig. :) Det var första gången Kiro var ute på balkongen. Han vågade först inte gå ut, men sedan skulle allt upptäckas där ute.
 
 
Jag vill ut...

 Soldyrkare
 
 
Efter lunch gick vi ut en sväng till parken för att njuta av solen. Laban och Kiro fick vars ett ben och jag tog en god bok.
 
 
Kiro 12 veckor tuggar ben
 
Laban tuggar ben 
 
Laban och Kiro

Laban, Kiro och en god bok
 
 
Ikväll blev det en tur till Lomma tillsammans med Malin och Fabbi. Vi promenerade från Blå caféet till hamnen. Vi stannade vid glassfabriken och köpte glass och satt sedan i hamnen och snackade. Sedan promenerade vi tillbaka. Hundarna doppade tassarna lite, men ingen av dem verkade så sugen på att bada helt. Det blev en mysig kvällstur.
 
Sugna på glass
 
Mmm...
 
Kiro
 
Fabbi, Laban och Kiro
 
Kiro busar i sanden
 
Laban och Kiro letar strandfynd
 
I helgen är det SM i agility och jag kollade just väderprognosen... Det ser sådär ut för lördag och söndag, så det blir till att titta en del på SM och förhoppningsvis mycket bra agility. Får heja på de vi känner som tävlar hemma från soffan! :D
 
 
Härom kvällen var Kiro sugen på att leka med Laban, som vanligt. Istället för att hoppa på honom försökte han lite försiktigt bjuda in till lek. Han hämtade leksak efter leksak och jag trodde nästan att Laban skulle ge sig, men nix! Till slut gick Laban och la sig i ett hörn. Jag filmade lite av det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0