Lite av varje

 
Vi fortsätter vara lediga och njuter av sommaren. Ikväll blir det två inlägg. Först ett med lite av varje.
 
Kiro växer så det knakar. I torsdags provade han lite lätt på agility då vi var på hoppteknikskväll. Han verkade tycka att det var superkul. Blev väldigt sprallig. Kan märka redan nu att det kommer bli helt annorlunda att träna honom jämfört med Laban och vi kommer nog att få jobba mer på bitar som bara funkat för Laban, och tvärtom. Men, vi får se, han är ju liten än.
 
Något som vi jobbar lite på är att han verkar vara lite höjdrädd. Han kan hoppa upp i soffan, men vågar inte riktigt (bara när han får tokryck). När jag lyft upp honom i soffan så vågar han inte hoppa ner. Han är rädd för att gå nära trappan i trapphuset, mm. Jag har börjat lite med att han får hoppa upp på stenar ute. Började med liten sten och det tog en stund, men till slut var han uppe. Dagen efter kämpade han sig upp på en stor sten och var väldigt stolt när han lyckades. Så stolt att han sedan när han passerade den lilla stenen självmant skuttade upp där. :)
 
 
Kiro 15 veckor och Laban 5 år
 
Laban och Kiro
 
 
Kiro fortsätter jobba på att få igång lite lek med Laban. Laban fortsätter kämpa emot. Kiro bryr sig inte mycket om Labans försök att sätta stopp för det hela, men lite fjäskande blir det också.
 
 
 
 
 
 
Så får det bli lite bilder.
 
Lite  sovbilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite turer till parken blir det i det fina vädret.
 
 
 
 
 
 
 
 
Promenixade på naturstigen på mossen igår och Kiro tyckte att korna var spännande.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0