Skithund

Igår, lördag, var en väldigt effektiv dag! Först körde jag 4 maskiner tvätt, morgonrastade Laban, fixade och åt frukost. Sedan körde vi till Oxie och tränade rallylydnad tillsammans med Susanna, Zorro och sheltie-flickorna. Labans första runda gick jättefint. Sedan gick det bara sämre och sämre. Så brukar det inte riktigt vara. Men kanske ändå ska testa det på tävlingen på lördag att bara ta honom från buren, rasta lite och sedan in på banan, utan uppvärmning...?!
Efter träningen festade han loss på kaninbajs! :/
 
Det blåste rejält igår, (idag med), så istället för att gå långrunda hemma bestämde jag mig till slut för att gå långrunda i skogen, där man kan komma undan vinden lite. Så efter träningen körde vi till Torup och gick 7 km. Det var rejält kladdigt. Laban var redan svart från träningsbanan, men det blev många gånger värre.
 
 
Lerigt hela vägen
 
 Promenad-pose
 
 
Skithund! Efter 7 km hade jag en vit, brun och svart hund.
 
 
Så när vi kom hem blev det storbad av hund och sedan storstädning av badrummet och lightstädning av resten av lägeheten.
 
Vit och brun igen! :D

Sedan blev det lite middag, en kvällsrunda och därefter landade vi i soffan och såg på Melodifestivalen! Laban fick för sig att det var okej att bädda med soffdynorna...
 
 
 Prinsen på ärten
 
 
Ergonomisk huvudkudde?
 
Idag har det blivit lite shopping, en långpromenad och ikväll är det agilitykurs igen. Det har inte blivit några träningsfilmer än. Glömde filma första gången och kom bara på att filma de sista övningarna förra gången, så ikväll kanske! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna

Tack för trevligt sällskap på träningen i lördags :) De var verkligen olika när vi tränade. Zorro var värdelös första rundan men sen blev det bara bättre och bättre. På tävlingen så måste nog värma upp honom länge så han kommer ner i varv.
Vilken lerig mage Laban har på bilden!

2015-02-09 @ 07:15:10
URL: http://www.gizmozorro.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0