En pappas kamp

 
En klasskompis från gymnasiet, Fredrik, har under en längre tid skrivit kommentarer på facebook som gjort att jag förstått att han har det väldigt kämpigt. Igår fick jag tillgång till hans blogg där han berättar historien om vad det är som händer. Han skriver där om sin kamp FÖR sin son MOT socialen. Socialen som ska arbeta för barns bästa, visar ännu en gång att deras fokus är något helt annat. Det finns inga ord för hur Fredrik har behandlats i det här, vilket nu kommer att gå ut över hans son. Det är helt otroligt vad handläggare har för makter som trumfar psykologer och bvc-personal när det gäller att bedöma vad som är bäst för ett barn. Handläggare som inte ens har träffat far och son på flera månader. Hur de dessutom manipulerar en psykiskt sjuk mamma visar verkligen vad de är för några.
 
Det har tagits ett beslut om att sonen nu ska placeras i fosterhem och i onsdags fick Fredrik ett beslut om hur ofta han kommer att få träffa sin son. FYRA timmar var TREDJE vecka! Umgänge med far- och morföräldrar som funnits nära sonen finns inte med i socialens planering.
 
Läs gärna mer om hela bakgrunden och alla turer på Fredriks blogg. Sprid gärna denna information om hur socialen aldrig upphör att förvåna oss!
 
 
http://detfinastejaghar.blogspot.se/
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0