Lite agilityträning

Tanken är att vi ska trappa ner och ta lite agility-vila snart... men förra veckan blev det ett kurspass och ett träningspass i ridhuset. Den egna träningen hemma har däremot tagit lite vila eftersom det är så mörkt när man kommer hem om kvällarna + att träningsbanan än så länge är upptagen pga kurser. Skulle tränat i söndags på dagen men när erbjudandet kom om öppen träning på kvällen så tog vi det istället.
 
På onsdagens kurs låg fokus på bakombyten. Vi körde vidare på ungefär samma bana på söndagen, men testade då med bara bakombyten och bara framförbyten, samt tränade lite detaljer.
 
Fick lite av träningarna på film, så det tänkte jag bjuda på!
 
 
 
 
 
 
 
 

Best of Agility 2014

Det är färdig tävlat för i år för vår del så nu har jag gjort årets Best of Agility- film. Det är våra felfria lopp som är samlade. Alla utom ett av dem har gett oss uppflyttningspinne. Vi har gjort några lopp där vi blivit diskade eller fått fel som faktiskt är snyggare och kändes bättre än några av de felfria, men det är bara felfria som vår vara med i Best of- filmen! :)
 
 
 
 
 
 
 

Mer höstlovsmys

Höstlovet är nu slut - underbart är kort - men vi har hunnit med mycket mys under veckan. I tisdags var vi ju i Skäralid, i onsdags blev det 7 snabba km i Torup och i torsdags var vi i Pildammsparken. Blev inte så mycket foto i Torup då Laban som vanligt var skogstokig och hade väldigt bråttom och jag hängde på i hans tempo. Han var desto lugnare i parken så där blev det lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Otroligt nog har det inte blivit någon agilityträning alls. Det blev en riktig lovvecka med bara mys. :)
 
 
 

RSS 2.0