Göteborg-tur

Efter en veckas sjukdom drog vi till Göteborg för att tävla agility. Laban hade varit ganska rastlös under hela veckan. Förra helgen var han på pensionat och på måndagen när jag hämtade honom var jag sjuk så det blev "lång" tid utan träning. Så mina förväntningar var egentligen inte så höga.
 
Lördagen började med agility. Laban hoppade över en slalomport, jag körde vidare och vi var diskade. Passade på att ta om vippan då Laban som vanligt flög av! I hopploppet hände det igen, Laban skippade en port i slalom, annars hade vi satt det... Vet inte varför det blev sådär i slalom, brukar ju inte ha problem mitt i. I söndagens agilitylopp höll jag i Laban lite för länge i en serpentin och skickade honom därmed in i en tunnel istället för över ett hopp, så var vi diskade igen. I hopploppet sprang Laban bakom ryggen på mig och tog slalom igen istället för ett hopp, så var vi diskade igen. På slutet fick han syn på kompisar utanför planen som han ville hälsa på och skuttade ut.
 
Tre av fyra lopp på film.
 
 
 
 
Efter sista loppet kändes det kasst. Tror att tröttheten påverkade rätt mycket när tanken att aldrig mer sätta min fot på en agilityplan igen flög genom huvudet. haha Men när jag kom hem och såg filmen så var det ju inte så illa som det kändes. För att ingen ska bli orolig så kan jag meddela att jag vi i tisdags skuttade in på agilityplanen igen då vi i vår kurs hade träningstävling tillsammans med Svedala BK. Jag kom lite sent dit eftersom vi hade familjekväll på jobb. Laban fick jag levererad till träningen av min föräldrar så första loppet blev sådär. Men när Laban lugnat sig och vi landat tillsammans så gick det bra. Ett filmklipp från detta kommer eventuellt senare.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0