Semestern fortsätter

Det är olidligt varmt just nu. Igår och idag har det inte ens gått att svalka sig i lägenheten, så man vet knappt vart man ska ta vägen. Tycker att jag dricker och dricker, men är ändå konstant törstig och nu börjar huvudvärken komma så har väl inte blivit tillräckligt med vatten ändå...
 
Laban tycker också att det är jobbigt. Han sover mest, vandrar runt i lägenheten och försöker hitta en bra, sval plats. Lite då och då får han ett ryck och vill göra något, men det varar inte så länge. 
Den här veckan har vi fyra tävlingsdagar och jag hoppas på att vi ska börja få till det igen på tävlingarna, men vi får väl se. I den här värmen får man räkna med att det kan gå hur som helst.
 
Lade precis över foto från mobilen till datorn och tänkte dela med mig av några.
 
 
Skåne - promenad längs cykelvägen till Lund

 
Ett besök på Kullaberg:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var på middag hos familjen Åhlin i lördags och fick hjälp med kvällsrastningen av en riktig cooling:
 
 
 
 
 
 
 
Snodde din bild Christina... ;)
 
 
Vaknade i morse med en gäst på huvudkudden bredvid mig...
 
Sötnöt...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semesterbilder

Bjuder på lite semesterfoto.
 
En strandtur:
 
Laban jagar vattendjur
 
 
 
 
 
Usch och fy för att bli blöt
 
Laban spanar efter tjejer
 
Lite paus i skuggan
 
 
 
 
Träningskväll i Oxie:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittade lite fina bilder från Guldagilityn i Kalmar. Det är fotografdaniel.se som tagit dem. Vet inte om jag ska ta och beställa någon.
 
 
Bra bild på Laban, synd att bakgrunden är så rörig
 
 
 
 
 
 
För en gångs skull ler jag lite och är inte bara allvarligt fokuserad
 
 
 
 
Jag har gett mig själv en sommarpresent i form av en Desigual-väska! :)
 
 
Snygg, häftig och praktisk!
 
Nu ska vi ut i solen och njuta av semestern.
 
 

Guldagility

I onsdags kl 13.00 påbörjade jag årets semester, med att sticka direkt hem, packa bilen, hämta Laban och köra mot Öland. Det var dags för årets stora agilitytävling "Guldagility" i Kalmar. Några träningskompisar hade fixat boende i en mysig stuga ute på Öland. Förväntningarna var höga. Vi hade 4 dagar på oss att fixa den sista pinnen i hoppklass 2, det borde ju gå.
 
Men, nä, inte en enda pinne blev det! Vi var nära i hopp den ena dagen, men sedan fegade jag vid de sista hindren och gjorde inte som planerat och vi fick en vägran på näst sista hindret.
I agility fortsatte Laban att flyga av vippan och jag fortsatte att ta om. På lördagen kändes det hopplöst, men så på söndagen visade Laban att han fattat och gjorde en fin vippa på första försöket. Jag blev så glad så jag vill ställa mig och hoppa. Tänk vad en liten vippa kan göra.
 
I lördagens agilitylopp fick Laban visat att träning gett färdighet. Som vi har slitit med det här att han ska fixa slalomet även om jag inte följer med hela vägen. Men i detta lopp gjorde jag en chansning och Laban visade att han fixar både bakombyte i slalom och att jag inte följer med! Han snubblar visserligen till lite, men det kan hända oss alla.
 
Vi har lite tjuvstarter att jobba med igen... Bushunden har för bråttom att komma iväg. Mattes handling och tajming behöver vi också jobba på, samt att jag ska våga lita på Laban för han fixar mer än jag tror.
 
 
Filmtajm!
 
 
 
 
 
 
Åsså lite foto!
 
 
Vår stuga på Öland - här bodde vi 7 hundar och 3 människor
 
Vi som är vana vid en 160 säng hade en 90 säng att dela på...
 
Tur att där fanns en prinsessan på ärten säng också där Laban kunde sträcka ut lite då och då.
 
 
Hittade lite actionbilder på facebook.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom vi har semester och inte hade bråttom hem så stannade vi kvar och tittade på Guldfinalerna.
 
 
Inväntar Guldfinalerna
 
Laban håller också koll på finalen.
 
Trött kille
 
Idag är vi trötta och sega. Laban drar just nu timmerstockar. Det är grymt varmt! Blir nog inte mycket vettigt gjort idag, men vi har ju semester så vad gör det!
 
 
 
 

RSS 2.0