Tunnelrejs

Tiden går och sista veckan på jobb var det fullt upp inför jullovet. Därför kommer detta inlägg en vecka "försent". Men nu är jag ledig och kan blogga hur mycket som helst, nästan.
 
Vi har egentligen tävlingsuppehåll från agilityn just nu, men förra lördagen anordnade Oxie BK ett Tunnelrejs till förmån för Hundsportens insamling till Musikhjälpen och det kunde vi ju inte motstå att vara med på. Vi hade aldrig kört tunnelrejs förr, men det var riktigt roligt. Banan var ganska enkel, bara någon klurighet. Laban fick köra 4 lopp, med lite varierande resultat. I första loppet var Laban bara tvungen att kolla in domaren så då gick lite tid. I tredje loppet passerade kompisen (som dessutom var i höglöp) och då var han bara tvungen att stanna till och dofta lite. Lopp 2 och 4 gick bra, men det kändes att Laban i 4e loppet slappnade av lite eftersom han kände att han kunde banan och inte behövde tänka så mycket på vad jag gjorde och var jag befann mig. Kanske inbillning, men det kändes så när vi sprang.
 
 
 
 
Även om Laban är snabb, gasar på och ger allt han har så har vi ju svårt att konkurera mot de snabba små sheltiesarna och den lilla pumin som smugit sig in i small. Vi får därför nöja oss med att vi i alla fall var snabbaste cavalier-ekipage just den här dagen (om jag sett rätt i resultaten). :)
 
 
Dagens deltagande cavalierer
 
Det delades endast ut priser till vinnarna i varje storleksklass eftersom det var ett välgörenhets-rejs. Men domaren hade också med sig lite priser som delades ut till lite olika ekipage under dagen. Vi fick ett av dessa! :)
 
Laban är sugen på sitt pris
 
Kommer kanske fler inlägg och lite träningsfilm senare idag eller i veckan. :)
 

Kommentarer
Postat av: Susanna

Duktig Laban :) Från hon med ett par små sheltiesar ;)
Måste ju säga att min mobil ger väldigt fin och klar bild i filmningen :) Har inte använt den så mycket utan mest min filmkamera.

Svar: Jepp! Det var du Susanna som var hon med de där sheltiesarna... :)
Ja, mycket bra filmkvalitet på mobilen! Tack för hjälp med filmning! :)
Jenny

2014-12-22 @ 19:48:04
URL: http://www.gizmozorro.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0