Be fast or be last

Det kändes kaxigt men gjorde ändå en chansning, precis som förra helgen, och tog nya "be fast or be last"-linnet idag när vi skulle på agilitytävling.
 

Men det var väl lite så det blev. Laban var visserligen snabb i båda loppen, men det ena vann vi och i det andra blev vi diskade.
 
Vi började med hopploppet och det gick jättebra. Laban var supertaggad och morrade sig runt. Men han hade lite för bråttom och i slalom så struntade han i sista pinne och stack vidare. Jag var osäker på om han missat eller ej så jag körde på. Vår tid hade troligtvis räckt till en tredje plats och pinne, men nu är det som det är... Nästa gång kanske!
I agilityloppet flöt det också på bra förutom att jag halkade till efter den platta tunneln, samt hamnade lite fel på väg till vippen. Det blev ett nollat lopp, med bra tid och därmed en vinst.  Helt galet!
Så nu har vi på de tre senaste tävlingarna vunnit agilityklassen samt tagit pinne och ska då vara redo för klass 3 i agility. Däremot har vi inga pinnar i hoppklass så min tanke är att köra på i klass 2 tills hopp också är klart.
 
 
Filmbevis
 
 
Vinnarbild
 
 
Det var en riktigt härlig dag i Lomma med sol och värme. I eftermiddags när vi tävlat och hejat klart så körde jag och en av hundkompisarna till stranden. Tro det eller ej men Laban traskade rakt ut i vattnet och där gick han runt länge helt frivilligt. Han fick dille på att jag smått sjögräs på botten. Men han strejkade såklart när det började nå till magen.
 
 
Laban spanar - Majong hoppas på något gott

Badpojke
 
Laban letar sjögräs - Tequila leker med grisen
 
 Det var faktiskt alldeles lagom varmt i vattnet
 
 
Imorgon är det dags för rallylydnadstävling. Jag ska försöka att inte klanta till det denna gången, så kanske vi kan få ett godkänt resultat.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0