Klass 2 Debut

Idag har vi varit i Trelleborg hela dagen! Det var dags för debut i klass 2, men vi var där redan på morgonen för att se kompisarna köra klass 1 loppen. Laban och jag passade på att ta oss en mysig morgonpromenad vid havet i sensommarsolen.
 
 
 
 
 
 
Det märktes ju direkt på banvandringen att vi inte var i klass 1 längre. Inga lätta banor precis, men ganska roliga utmaningar.
I agilityloppet var jag nöjd att jag fick till den första delen. Att jag sedan inte skulle hinna med vid stakethindren hade jag räknat ut innan. Och det är ju inte konstigt, jag står ju för tusan stilla. "Rör på fötterna" som Linda brukar säga vid sådana situationer... Vi blev alltså diskade där då Laban tog ett hinder från fel håll. Efter det slappnade jag av och Laban skuttade runt och var glad över att äntligen få springa, efter att ha vilat hela förmiddagen. Vippan flög han upp på och sedan av och i slutet hade jag redan gett upp...
I hopploppet var det vår otursdomare som dömde. Vi har diskat oss i alla lopp som han har dömt. Idag var det en riktigt taskig slalomingång som ställde till det. Jag kom inte på någon riktigt bra lösning för att klara slalom utan att skicka in i tunneln igen. Min lösning klarade tunneln, men då blev ingången värdelös, så där skaffade vi oss 5 fel. Resten funkade bra och med tre hinder kvar tänkte jag att vi kommer minsann gå i mål, oturen är bruten. Jag började slappna av, slarvade och på näst sista hindret var vi diskade. Nu i efterhand så skulle jag löst sista kombinationen på ett annat sätt. Men man lär sig av sina misstag! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna

När jag sprang med Ziina i klass 2 tävlade vi ganska så många gånger för Jörgen Sundvall. Tror resultatet blev diskning varje gång!

Svar: Det är det problemet jag har med Nils Lindqvist. Han har dömt rätt så många av våra klass 1 och varenda gång blir det disk. Och oturen fortsätter i klass 2. Men då är det inte bara jag som har domarotur. :)
Jenny

2013-09-13 @ 19:01:16
URL: http://www.gizmozorro.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0