Träning i ridhus

Igår, söndag, var det dags för träning i ridhuset igen. Vår träningskompis Tommy hade fixat med sig en bana som vi byggde upp, men modifierade lite eftersom alla hinder inte finns i ridhuset just nu. Det var mycket svängar efter tunnlar i banan och jag som är värdelös på att komma ihåg att ropa på Laban fick träna lite på det. :)  Det märks när jag glömmer bort det... Laban var lite virrig och jag med! Laban har svårt för att hålla rumpan i marken innan jag startar honom. Han studsar upp direkt och vill gärna börja springa med det samma. Får väl träna lite stadga.
Förra veckan blev Laban rädd för platten eftersom den var blöt, kall, stel... Det sitter i så vi fick jobba med hållare igår. Givetvis var Laban tvungen att hälsa på henne lite då och då också. Artig kille, ville bara tacka Annika för att hon höll upp säcken åt honom. Alltså, vi får nog ta oss an lite platträning, igen.
 
Denna gången fick jag i alla fall filmat träningen och kan bjuda på lite bra och lite tokigheter.
 
 
 
Ridhuskvällarna tar lite på krafterna och bidrar till en del sömnbrist. Idag som jag mig igenom 4 ringande larm och en spelande radio. Jag har inget minne av att jag stängt av dem! Men gott sov jag och bråttom fick jag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0