Inoff Agilitytävling

Igår var det dags för vår första inofficiella klass 1 tävling i agility. Det var hemmaklubben Staffanstorps hundklubb som arrangerade tävlingen, så det blev även min första tävling som funktionär. Det var lite nervöst innan start, men sedan var det bara kul.
 
Laban tyckte det var lite hårresande med agilitytävling...
 
Laban jobbade jättebra! Jag gjorde några missar och pga det så blev Laban ofokuserad och stack iväg till vår hundkompis som satt som hindervakt. Men förutom det är jag väldigt nöjd med våra lopp. Det var inga superlätta banor heller. Lite trixande var det på något ställe och dessutom snabba raksträckor. I hoppklassen fick vi 10 fel för att Laban sprang förbi tunneln och för att han rev ett hinder och tiden blev 27,85 sekunder. I agilityklassen fick han 5 fel för att han sprang förbi hopphindret och tiden blev ca 39 sek, tror jag. Jag glömde kolla tiderna. Vi kom i alla fall på 5e plats i Hopp och 3e plats i Agility.
 
 
 
Idag började vi morgonen med Aktivitetspromenad i Risens naturvårdsområde med Staffanstorps hundklubb. Hade det inte varit för blåsten så hade det varit riktigt härligt vårväder för solen strålade.
 
Fikapaus med halva gänget. Andra halva skippade fikan
 
Vi hann knappt in genom dörren förrän Laban sprang till soffan och sträckte ut sig i solen.
 
Nu myser vi resten av eftermiddagen och vilar upp oss inför kvällens agility-kurs.
 

Kommentarer
Postat av: Susanna

Nu har jag tittat på filmen :) Kom ju först när ni hade sprungit. Vilken bra fart han har, det är ju det allra viktigaste. Tyckte det såg riktigt fint ut och det var inte lätt där i slutet på agilitybanan.

2013-03-18 @ 08:02:35
URL: http://www.gizmozorro.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0