Skogsmys och cavalierbus

Vi har nu haft en helt tävlingsfri helg och det är nästan så man blir lite rastlös. Fast det var tur att vi var tävlingsfria för natten till lördag vaknade jag av att jag i drömmen kaskadkräktes. När jag vaknade så snurrade hela rummet. Jag var fruktansvärt yr och det satt i hela dagen, men avtog i styrka på eftermiddagen. Har en liten förkylning och gissar på att det antingen var bihålorna som spökade eller att det satt sig ett litet virus på balansen. Obehagligt var det i alla fall och jag kände mig åksjuk hela dagen! På eftermiddagen var vi hos Cia på kalas med grillning, prinsessbröllop och lite pyssel.
 
Idag har jag varit rätt så seg. Fick städat lägenheten på förmiddagen sedan fastnade jag i soffan en stund och råkade somna på balkongen i några minuter innan jag tog tag i mig själv. När jag väl gjorde det så blev det en tur till skogen. Vi gick längs Myrstigen i Skrylle. Tycker den är mysig eftersom det inte är en vanlig tillrättalagd slinga med bred gångbana. Det rör sig inte lika mycket folk längs den slingan heller och man kommer fram till en mysig liten damm och bäck i slutet av rundan.
 
 
 
Törstig Laban balanserar på stenarna
 
 
 
Tassarna fick till slut ta ett litet dopp.
 
Nöjd skogshund!
 
När vi kom hem mötte vi en granne som också har cavalier och hon bjöd in på bus i trädgården. Efter en stund gick en annan granne förbi med sin cavalier och plötsligt blev det cavalierträff i trädgården.
 
Laban viskar hemlisar i Daisys öra.
 
Puss puss
 
Och bus!
 
Ville kom också på besök
 
Rumpesnus
 
Laban försöker få igång gamlingarna.
 
Underbara cavalierer! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0