Slut på julen!

Nu har det varit riktigt dåligt med skrivandet, men det är väl bra med lite paus ibland... :)   Jag har antingen inte haft tid eller så har det varit brist på ork, men nu kommer det några rader.
 
Julen är slut! Det är denna blomma ett tydligt bevis på!
 
Jaa, så gröna fingrar har jag...
 
Vi har såklart hunnit med lite hundpromenader. Nyårsafton slängde jag ut en förfrågan på facebook och fick med mig två kompisar på 7 km rundan i Bokskogen. Väl i skogen mötte vi Labans cavalierkompis Zorro. Hans matte hade också samlat ihop folk via fb för promenad.
 
Badsugna vovvar- Elva, Vega och Fabbi. Givetvis är inte Laban nära vattnet!
Laban och Fabbi poserar. Laban i sin nya Hurtta- regnjacka.
 
Förra helgen var vi ute i Genarp med Staffanstorps hundklubb och tog en promenad i skogen där. Där har inte jag vatt sen man gick där med skolan för sådär 15-20 år sedan. Vi både såg och hundarna spårade MYCKET rådjur. Stod en hel flock bara en liten bit ifrån oss, men någon prasslade så de upptäckte oss och sprang precis när jag skulle ta kort!
 
Hittade en film när jag förde över foto från mobilen. Det var en kväll när Laban plötsligt fick syn på något i fönstret. Jag gissar på att han ser sig själv eller TVn, men vet inte. Han brukar bara titta så här när det är dag och fåglarna flyger omkring och landar på grannens tak.
 
 
 
Förra helgen hade vi julfest. Vi är ett gäng som gick lärarutbildningen tillsammans som brukar träffas och ha julfest. I början hade vi det innan jul, men sedan har det blivit lite förskjutet... Det är alltid lika kul att träffas och uppdateras. Det blir såklart lite jobbsnack, lite minnen och alltid mycket sång. Laban och Fabbi tyckte att vi var lite tråkiga.
 
Så nära varandra har de två aldrig legat...
 
Agilityträningen har satt fart igen vilket är skojigt! Innan jul hade vi en avslutningskurs där vi fick springa banor. Banorna numrerades olika så man kunde välja själv efter vilken nivå man var på. Jag valde de enkla banorna hela kvällen eftersom jag ville få springa igenom banorna med bra flyt, utan omtagningar, för att det skulle bli en rolig avslutning för Laban, utan tjafs... :)   Det var bara på sista banan som Linda tvingade mig att ta den lite svårare vägen, men det gick bra det med. En kurskompis filmade de två första loppen. Tyvärr blev det inget superflyt i banorna eftersom Laban plötsligt blev osäker på platta tunneln. Det har han inte varit tidigare, men... Förutom det så tycker jag att vi skötte oss rätt snyggt. Kan ju konstatera att matte behöver träna på fart och kondition, men det visste vi.
 
 
 
Det var kvällens uppdatering, nu orkar inte jag mer, så håll till godo!
 
Gokväll!
 
-14 grader! Då är det bäst under täcket!!! :)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna

Får ni bara rätt på säcken så är ni redo för tävling tycker jag. Bra fart på Laban :)

Svar: Tack för det! Jaa, den där säcken... Den har aldrig varit problem innan, men så plötsligt denna kväll ville han inte. Var ute och skulle träna säcken en eftermiddag tillsammans med en granne som också har cavalier. Då hade vi oturen att hennes hund sprang upp på säcken precis när Laban kom med full fart in i den, så han vände igen. Men till slut fick jag igenom honom utan att hålla upp. Bara farten igenom som saknas. Fart i säcken och fart på kontaktfältshinder, min fart, kondition och handling, sen kanske jag kännerm ig redo! :)
Jenny

2013-01-23 @ 07:23:05
URL: http://www.gizmozorro.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0