Nordiska mästerskapen i agility

I år var de Nordiska mästerskapen i agility här i Sverige och till och med så nära som i Skurup. Alltså var man ju bara tvungen att åka dit och titta en stund. Det var verkligen kul att se eliten springa. Banorna så dock inte så svåra ut, inte från läktaren i alla fall. Det som imponerade mest på oss var Finlands large-lag. De var grymma och så otroligt snabba. Gillade även small-hundarnas fart över bommen, det var verkligen gas där. Sådan fart vill jag ha på Laban också. Han lunkar ju över bommen och jag springer lätt förbi honom. Flera av small-förarna hade inte en chans att springa förbi sin hund. Sedan är det ju alltid häftigt att se de snabba hundarna springa slalom!
 
Invigning. Tommy, ordförande i Oxie BK och vår träningskompis, går i täten.
Alla lag på plats
Hoppbanan
Banvandring
Agilitybanan
I small-lag slutade Sverige på en tredjeplats
I medium-lag slutade Sverige på en 1:a plats!
Vi hann precis se klart Large-lagen också och konstatera att Finland utan tvekan vann! Eftersom Malin skulle på kalas hann vi inte se de individuella finalerna. Men det var kul att vara där. Nu väntar vi bara på att agility ska bli en OS-gren! :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna

Såg aldrig att du var och kollade på NM. Tyckte inte heller att banorna såg så svåra ut.

Vad duktig Laban var som sprang så bra med en annan förare.

8:ans frestelse hade också Zorro problem med men det var för att det låg en fin mjukisnalle och en rolig boll. Han är ju helt galen i leksaker!

2013-08-14 @ 08:44:56
URL: http://www.gizmozorro.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0