Agilityträning

I fredags tog jag mig en semesterdag. Tyckte att jag kunde förtjäna det. Så vi passade på att köra till Oxie BK och träna Agility. Där har alltid varit kurser eller en massa annat folk när jag kört förbi tidigare, men i fredags hade vi hela banan för oss själv.
 
Det är ingen höjdare att bygga bana och släpa hinder själv. Dessutom var jag inte 100% frisk utan nös konstant, kliade i näsan, näsan och ögonen rann, så lite seg var jag av det.
Ni får ursäkta om jag skriver fel benämning på något. Kan verkligen inte alla namn på allt och ser när jag filmar mig att jag verkligen behöver träna på min handling. Men jag är ju nybörjare så då ska där va en del att träna på!
 
Byggde en bana som vi gjorde i måndags på kursen. Den innehöll en serptentin, framförbyte och ut. Jag la på slutet till en slalom och det blev typ en threadle där åxå. Kan verkligen inte alla namn på allt och ser när jag filmar mig att jag verkligen behöver träna på min handling. Men jag är ju nybörjare så då ska där va en del att träna på!
 
 
 
Nästa bana var en bana som vi gjorde på förra agilityträningen, där jag stötte på en threadle för första gången.
 
 
Laban stannar i platten för att där tydligen luktade något gott, därför drar jag ut honom. Banan är inte klar förrän man är ute.
 
Till sist blev det lite kontaktfältsträning. Grymt tråkigt, men Laban börjar i alla fall förstå det lite bättre. Vi tränar 2-i-2-av.
 
 
Vi tränade lite andra detaljer också, men det filma vi inte.

Kommentarer
Postat av: Susanna

Vad duktiga ni är :) När blir det tävlingsdebut?

Ser att jag och Zorro kommit med på bild :)

Svar: Tack! Finns ingen tävlingsdebut planerad. Är bara på vår 2a kurs i agility och känner oss verkligen inte redo. Kanske till våren någon gång... :)Jadå, ni har fastnat på bild! :D
Jenny

2012-09-14 @ 19:23:29
URL: http://www.gizmozorro.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0