Sälen-semester

Har varit hemma en vecka och längtar redan tillbaka... Jepp, till Sälen såklart. Vanligtvis brukar jag tycka "borta bra, men hemma bäst", men Sälen är allt lite "hemma" det också. Vi hade det riktigt mysigt där uppe och mestadels bra väder. Fast det blåste en del och var riktigt busväder när det var dags för bröllopet.

Det blev en del skidåkning, men inte riktigt så mycket som jag önskat. Hyrde inte utrustning förrän på tisdagen, pga bröllopet. I tisdags var jag seg och sedan hade jag lite problmem med pjäxorna och ont i fötterna. Sista dagen, fredagen, fick jag till det bättre med pjäxorna och orkade åka mer.


På topp

Fikapaus hör till!


Jag tog mig ut i backen på förmiddagarna och sedan på eftermiddagarna så fick det bli Laban tid. Då tog vi oss ut på långtur med lek, träning och sök. Därefter sov Laban gott! :D Själv var man också sådär härligt trött som man är efter en aktiv dag ute.

Mycket snö! Tur han är så lätt, annars hade han sjunkit igenom....

Fot


Sitt - stanna kvar

Morgonpromenad


Campingen där vi bodde och skidbacken


Som sagt, man kunde gott vatt där ett tag till!

Nu ser jag fram emot den här helgen som ser ut att bli riktigt bra. Hoppas på att kunna rapportera lite om den imorgon kväll kanske...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0