Vilken härlig dag, nananananana!

Har haft en härlig söndag och varit ute mycket i det härliga sommarvädret. Tänkte dela med mig av lite bilder, givetvis på Laban-prinsen. :)

Vaknade imorse av att himlen öppnade sig. Det regnade rejält och jag var glad att jag valt att sova vidare 10 minuter istället för att gå ner i tvättstugan och vidare ut på kisserunda. Men när den stura kranen väl stängt av sig så höll det sig torrt. När jag var färdig med tvätten ringde föräldrarna och bjöd på middag på Skryllegården. De skulle hämta upp farmor så jag bestämde mig för att köra dit innan och gå en runda med Laban. Det blev en mysig runda där vi kom undan den gassande solen.


Hallå! Glöm inte lille jag!


På promenix


Skulle bara kolla vad som fanns på andra sidan


Kollar in lite stockar


Balans


Hopp!


Bakdelskontroll på en stubbe

När vi promenixat mötte vi föräldrarna och farmor vid restaurangen. Där bjöds det på fläskfilé med ljummen potatissallad och limecréme. Det var riktigt gott! Laban sussade sött under tiden, men höll även lite koll på vad som hände runt omkring.


ZzzzZzzz - men håller ett öga öppet, ifall någon skulle tappa något...

Efter skogsturen fick Laban vila lite i bilen medan jag var på Zoogiganten i Lomma och köpte lite godis, ben, tandben, tandborste och en ny leksak blev det. Sedan körde vi till Storegård i Fjelie och träna lite agility. Laban fixar nu HELA slalomen. Testa det för första gången i fredags i föräldrarnas trädgård och då fixa han det i högerhandling, men inte i vänster. I lördags  fixa han det på hundklubbens träningsbana i både höger- och vänsterhandling och idag fixa han det i höger-/vänsterhandling, med mig i slutet av slalomen, samt i en bana på 5 hinder som avslutades med slalom. :D  Heja oss!!!

'
Sväng, sväng.sväng, sväng...


Heja, heja!

 

Ni får ursäkta filklippens utseende men det är inte lätt att filma och springa så fick hitta andra lösningar...Belöningsbus med nya leksaken. OBS! Vinden har vält hindren, inte Laban. :)


Laban med sin nya gummi-elefantKämpar sig igenom hela igen!

Där var nästan uppbyggt en färdig bana och jag satte ihop så det blev en liten 5 hindersbana. Det var däck, tunnel, 2 hopp och slalom. Eftersom jag inte kunde springa och filma samtidigt fick jag välja att filma en del av banan och eftersom det är slalom vi statsat på att träna just nu så fick det bli sista delen. Men jag har foto på början.


Laban sitter startklar

Eftersom vi ska ta oss till start och sedan springa lite så tar det en stund innan vi kommer i bild, men vi kommer. :)Är väldigt glad att slalomen sitter redan, nu ska den bara sitta ännu bättre! De gånger Laban misslyckas så springer han ut ur slalomen 2 pinnar för tidigt eller försöker fuska och hoppar över någon av pinnarna mitt i. Ingångarna verkar dock sitta. Duktig kille!

När vi körde ut ur Fjelie såg jag en rolig skylt.


Jag vill köra fort så jag hinner bort innan de tjuriga kärringarna kommer!

Som sagt, en härlig dag som ska avslutas med en härlig frukttallrik! :)

 

Kommentarer
Postat av: Christina Åhlin

Vilka underbara bilder!!! Ocg så sjukt duktig Laban är! Jag är mycket imponerad!!!

2012-07-01 @ 20:56:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0