Snö och freestyle

Nu har snön eller snarare snöblasket kommit till Skåne. Visst är det lite småvitt här och där, men fy vad blött och slabbigt det är. Och halt är det på kvällar/morgnar när det frusit lite. Vi ha ordentlig snö ju! Men men, man ska vara glad för det lilla, så Laban och jag har passat på att busa lite i snön i helgen. Laban är överlycklig för att vi har snö. Han tycker att det luktar så gott och spårar och skuttar runt som en tok. Att fånga snöbollar tyckte han också var en rolig sport. :)  Försökte leka och kasta lite frisee med honom idag, men han var inte så intresserad. Ville hellre snusa runt.


Snusa, snusa, snusa


LilleBus

När vi kom hem var Laban blöt och kall hund så då åkte hårtorken fram. Det gillas!


Fångad av en stormvind...

Skulle egentligen gjort något vettigt ikväll, som t ex aktiverat Laban lite. Istället hamnade jag på youtube och tittade på andra som aktiverat sina hundar, mycket! Bland annat Lilja och hennes tollare Goa. Här är ett roligt och bra framträdande. De har verkligen superkontakt!
Bläddrade vidare lite och hittade deras sida freestil.se . Där kan man hitta fler bra shownummer som de gjort. Även på www.youtube.com finns en massa klipp. Så om du gillar hundar, hundträning, dans, show, osv, titta och njut!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0