Bröllopssmycken och kort

I måndags, den 20 februari, var det äntligen dags för syrrans bröllop. Fram till dess lyckades jag hålla hemligt att det var jag som gjorde smyckena till bruden och hennes "små" tärnor. Men nu kan jag äntligen visa dem här. Till bruden blev det halsband, armband, örhänge och TIARA. Malin var väldigt skeptisk när jag sa att jag skulle ge mig på att göra en tiara och ja, det var väl jag med... Men jag lyckades och resultatet blev superbra! Tyvärr ser man inte riktigt på bilderna hur det ser ut, men lite i alla fall.


Brudens

Till systerdöttrarna/tärnorna så gjorde jag halsband, armband och örhängen. Halsbanden fick vars ett hänge med en ljusblå hjärtängel. Syrran ville ha en ljusblå touch på allt så hon fick lite ljusblått i sitt och tjejerna fick änglarna i ljusblått.


Tärnsmyckena

Elins halsband fick kortas en bit kvällen innan bröllopet, men det blev bra!
Jag har inte fått godkännande att visa bild från bröllopet, men jag hoppas att en liten bild är okej. Vill ju visa hur smyckena ser ut på också... Man ser dock bara brudens tiara och halsband, det andra syns inte lika bra.


I fjällkyrkan

Tog med smyckena till jobb, på begäran, och fick då en beställning på en rosa hjärteängel till en kollegas dotter. Så det var ju lite kul.

Min kreativa sida väcktes när jag gjorde smyckena så det blev även handgjorda kort till dem. Ett från mig och ett från föräldrarna.


Det vita från mig - det röda från föräldrarna


En liten text i kortet från mig


Text i föräldrarna


Det var allt för ikväll. Får väl uppdatera lite om Sälen-resan senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0