Rallytävling i Hörby

Igår var det åter dags för tävling. Kl 7.30 var vi någonstans ute på landet, utanför Hörby, för att tävla i Rallylydnad. Mörkt, kallt och snöigt var det! Mycket kallare ridhus än i lördags! Tävlingen gick i alla fall bra. Jag har insett att Laban tycker det är läskigt med hur ljuden ekar i ridhus. Han blir orolig när hundar skäller och det då ekar. Detta gjorde att han var lite orolig genom tävlingen och när han skulle sitta och jag gå runt honom så vågade han inte det utan reste sig och jag avbröt momentet. Vi slutade till sist på 84 poäng, vilket kändes riktigt bra. Därmed har vi två kvalificerande resultat och bara en bra tävling kvar innan vi blir uppflyttade. Borde kanske börja titta på fortsättningsklassens skyltar alltså!
 
Domarprotokoll
 
På kvällen var det dags att köra till agility-träning i helgens tredje ridhus. Det hade både snöat och blåst rejält hela eftermiddagen så var först tveksamt om det skulle bli av, men till slut tog vi oss ut i alla fall. Fick leta fram bilen som täckts av snö på bara några timmar.
 
 
 
Det blev en rolig och givande agility-träning som vanligt och nu har vi mycket som vi behöver träna på!!!
 
En tuff helg har det varit för oss båda, men rolig! Jag är supernöjd med att Laban orkat med hela helgen. Till och med på kvällsträningen var han pigg och fokuserad. Härligt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna

Grattis till ännu ett kvalificerande resultat :) Nu tävlar vi snart i samma klass.
Tyvärr var vi inte med i Hörby. Vädret blev ju bara värre och värre så vi åkte inte :(

2012-12-12 @ 19:50:01
URL: http://www.gizmozorro.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0