Kameratest

Mamma köpte ny kamera förra helgen och nu i helgen tog jag mig friheten att testa den lite. Det blev lite foto hemma och lite agility-test av de olika funktionerna som finns på kameran.
 
Funktionen "husdjur" påkopplad
 
Auto-läget på
 
Tre bilder ur en sekvens:
 
 
Bra skärpa trots rörelse och snabb tagning!
 
Tre bilder ur en annan sekvens:
Dessa blev suddigare, vet ej varför?!
 
Panorama-funktionen är rätt rolig
 
 
 
Åxå ur en sekvens fast där Laban är stilla
 
Närbild av ett kort jag gjort
 
Tagen med finessen "försköning - tagning av vackra hudtoner"
 
Tagen med auto-inställning (jag är koncentrerad, inte sur)  :)
 
 
 
Tre bilder ur olika sekvenser, men som jag tycker också fick jättefin skärpa!
 
Ibland tycker jag inte den tar bättre bilder än min gamla kamera, men jag har ju inte jämfört på något bra sätt. Medan vissa bilder känns riktigt bra! Funktionen för fina hudtoner tyckte jag faktiskt gav fint resultat, likaså djur-inställningen, panoraman är häftig och sekvenstagningarna blir ofta riktigt snygga också. Har även filmat en snutt med kameran. Den filmar i HD-format och det ser riktigt bra ut när man visar det på HD-tv i alla fall. Den har en bra zoom, men den har jag inte testat. Har inte fått testat den i solsken än, men det ska väl kunna bli sol någon dag och då får jag försöka låna den igen. :)
 Har kollat på lite tester på nätet och hittat 2 andra kameror som jag är nyfiken på. Är ju sugen på ny kamera och vill egentligen ha en systemkamera. Men jag inser att jag inte kommer använda en systemkamera tillräckligt mycket eftersom det är jobbigare att ta med sig, så försöker hitta ett bra alternativ till bra pris! Har ni något tips så säg gärna till.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0