Vila, vad är det?

Oj! Nu var det länge sedan det blev något inlägg. Har varit upptaget både i veckorna och på helgerna eller så har jag helt enkelt varit för trött. Det har varit mycket förkylt på jobb framförallt bland personalen, men jag har klarat mig, fram till nu... Det har smugit sig på sedan i torsdags och sakta blivit värre och värre. Jag är inte helkass, men känner mig trött och seg, har lite ont i halsen och är snuvig. Trots det har det inte precis varit vila i helgen. Vila, vad är det?

Igår var Malin, Isak och Fabbi här på kalas. Ja, jag har ju hunnit fylla år sedan jag skrev sist också. Jag har fått massa bra och mycket uppskattade presenter och fler blev det igår. Fick bland annat boken "Varför gråter inte Emma?" som är skriven av mamman till de små barnen Max och Saga som blev mördade av kvinnan som är känd som "Tyskan". Började läsa lite i eftermiddags och ögonen fukatdes direkt. Skyllde dock detta på förkylningen. ;D

Vi tog en tur med hundarna till hundrastgården när Malin kom igår. De fick sprungit av sig lite, tränat lite agility och haft lite dragkamp. Laban och Fabbi har äntligen hittat ett gemensamt sätt att leka, som de båda gillar. Enda gången det blir lite morr, skäll och bråk är när Fabbi blir svartsjuk för att Laban häslar på hennes familj och då blir Laban sur på henne för att hon hoppar på honom åsså gruffar de lite.

Idag fyllde Fabbi 1 år och trots att jag kände mig kass och borde vilat så tog vi en tur dit och földe med på en skogspromenad. Vädret idag var helt underbart, nästan sommarvärme. Vi hade inte hundarna lösa, men de fick springa i sina långa spårlinor så de var rätt fria och kände sig nog rätt fria också.
Ett rött träd, när alla andra var gröna!


Vilken tur att soffhörnet står och väntar när man kommer hem efter en skogstur.


Det var lite av helgens aktiviteter. Vi får se om jag lyckas få till något inlägg i veckan! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0