Aktiv eftermiddag

Får kompensera lite för att jag inte varit så aktiv här tidigare så idag blir det ett inlägg till. Idag slutade jag jobba 13.00 så jag körde hem och hämtade Laban och sedan stack vi till Storegård hundpark i Fjelie. Vi har inte varit där sedan innan sommaren och vädret var toppen idag så jag tyckte att det kunde vara dags.

Vi provade på Flyball denna gången. Det har vi inte gjort tidigare. Flyball innebär att hunden ska springa en sträcka med hopphinder, slå till en låda som då kastar ut en boll, fånga bollen och springa tillbaka över hopphindren. Riktigt så långt kom ju inte vi idag... :) Vet inte hur man ska träna in Flyball men själva springa och hoppa grejen kan han ju. Att han skulle toucha lådan med bollen förstod han ganska snabbt också, men bollen landade varje gång i huvudet på honom så till slut blev han lite rädd för den. Så efter en stund strunta vi i den och gick vidare.


Laban flyger fram

Tror att Laban försöker komma på ett sätt att ta bollen utan att få den i huvudet...


Laban fick springa av sig lite och jaga bollen på frisbee-banan.


Vi gick vidare till miljöträningsbanan som Laban besökte redan som liten valp. Då var han liiite försiktig, men inte nu längre. Han skuttar runt överallt och på alla olika underlag och höjder utan problem. Blev vid ett tillfälle rädd för en ny kudde som låg i tunneln, men det gick snabbt över.


Balansgång på spannar


När Laban var liten vågade han absolut inte gå in här om inte jag lyfte undan flaskorna, nu sprang han in själv


Kuddarna som Laban blev lite rädd för


Laban på taket

Att springa i tunnel är roligt!


Laban vaktar sitt hus?! :D

Sedan blev det såklart lite Agility. Först på lilla nybörjar banan och sedan på den stora. Laban tog sig själv igenom säcktunneln för första gången. Laban som började bli trött efter allt lek och bus ville inte hoppa över hindren när de var normalhöga, så fick sänka dem i botten och då blev det fart.

Hopp  


Ett kort klipp!

Efter all aktivitet var jag helt slut. Vi körde hem Laban, stoppa i honom mat och sedan körde mamma och jag till Vellingeblomman. Där, på djuravdelningen, satt söte Laban. Vi var där för några veckor sedan och fick fotograferat honom. Nu är han med i en tävling där man röstar på Vellingeblommans sötaste hund. Hittade dock inte hur man röstade.


Denna bild sitter i butiken


Tog även en närbild

Eftersom caféet hade stängt körde vi in på IKEA och avslutade kvällen med en fika där. Fullspäckad dag igen och snart dags att sova. Laban verkar lite rastlös och orolig. Tror att vi får gå ut och uträtta lite behov... Sedan blir det sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0