1:e advent är här

1: e advent har dundrat in med full storm och klass 3 varning från SMHI. Vi sitter och myser med tända ljus och hör hur vinden dundrar på utanför fönstret. Båda dagens hundkurser blev inställda och tur va det för jag hade inte velat ge mig ut och köra i kvällens blåst. Istället har det blivit lite julbak. Det blev lite Saffransbullar med fyllning och Ischoklad fast på grädde istället för cocosfett. Det har faktiskt varit den första hemmadagen på länge. Inte ens någon riktigt lång runda med Laban har det blivit pga vädret. Visst har han gett mig lite sura miner, men när vi väl ska gå ut så tvekar han och när vi väl är ute så tycker han inte att det är toppen precis...


Vid regn och storm åker regnjacken på

Laban har fått en adventskalender med 4 paket och idag var det dags att öppna första paketet. Det tog lång tid att öppna paketet. Han var väldigt försiktig och till slut fick jag hjälpa till.

Tugg-snoflinga - i väntan på riktiga snöflingorIgår var det skyltlördag i byn. Bra val av dag måste jag säga. Vi tog en tur genom byn och stannade till på torget för att titta på hundklubbens agility-uppvisning. Vi bänkade oss på första parkett, vilket visade sig vara sämsta platsen eftersom det var där ekipagen startade och därmed stod de som väntade ivägen och skymde sikten. Åkte dessutom på att vara hundvakt till en kursares 4 hundar. Så istället för en buse, så hade jag fem! Laban tyckte nog det var trevligt att vara omringade av de söta tjejerna.
 

Sedan gick vi hem och gjorde adventsstakar...


Mammas


Min

Trevlig advent!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0