Shopping i vitt och blått

Så har det varit lite helg igen! Det har nästan blivit en rutin att blogga på söndagskvällar och rapportera om helgen.

I fredags var det lönedags och i lördags tyckte mamma och jag, precis som halva Skåne, att det var dags för lite shopping. Skulle ha mat och godis till Laban (extrapris), bh till mig (99:- på KappAhl) och kanske någon tröja (25% på KappAhl). Godiset som jag skulle ha till Laban var dock slut så det får jag ge mig på jakt efter i veckan.

Vi körde till Burlöv Center och hamnade först på Skopunkten som tydligen öppnat där. Jag behövde ju faktiskt ett par nya ballerinaskor då dem jag har ser hemska ut. Det blev 2 par skor till mig och ett par till mamma.Ballerina från Skopunkten.com

Fina ballerina!
Textilsko från Skopunkten.com


Jag vet! De är randiga, men det kan väl bli snyggt! Till något jeansigt eller vitt eller så...


Pumps från Skopunkten.com


Mamma köpte denna riktigt snygga sko. Först provade jag den, men insåg att jag använder klackat så sällan så det var inte lönt! Men både snygg och skön var den!

Jag som aldrig använder klackar var bara tvungen att prova skor med rejäla klackar (styltor). Borde kanske inte gjort det offentligt, men var lugn, allt gick otroligt nog bra. Kan dock inte förstå hur man orkar springa omkring i sådana. Snyggt, visst! Men jag får nog prioritera bekvämlighet ändå. Provade bl a dessa med 11 cm klack!


Sandalett från Skopunkten.com

Den är rätt söt... men 11 cm! Hjälp!


Efter skoköpet gick vi vidare till KappAhl (höll oss alltså nästan till planen). Där provades det en del och till slut kom jag därifrån med ett linne, en tröja och en BH.


Linne - blå/vit


Tröja - blå/vit

Man kan utan tveka påstå att shoppingen gick i blå/vita-tecken. :)  Vi tog en runda runt resten av köpcentrat också, men det blev inte mer shoppat där. Så vi tog oss vidare till Toftanäs och Arken Zoo. Där fick jag tag i mat till lille Laban. De hade 100:- rabatt på rasfoder. Dessutom fick jag en fodertunna, 1kg leversnittar och stämpel på medlemskortet. Vilket klipp! :D


Mmm...mat!


Fodertunna med något väldoftande på botten


Laban är lite skeptisk i fodertunnan


Inte ens 1 kilo leversnittar lockar in honom.

Fast när jag öppnat påsen och tagit ut en snitt så gick det bra, men det kom inte med på bild.

När vi kommit hem tog vi oss en tur till hundrastgården. Där lekte vi lite mycket och tränade lite. När vi skulle gå därifrån kom Lena som var fritidspedagog i den klassen som jag hade när jag gick lärarutbildningen. Hennes hund Ako (släthårig Foxterrier) 5 år och Laban lekte en stund och det fungerade rätt bra faktiskt! Inga påhopp otroligt nog. Laban var dock väldigt intresserad av hans snopp. Laban som aldrig brukar bry sig om det. Förmodligen blev han inte klok på vad Ako var eftersom han var kastrerad. När vi kom hem var Laban helt slut och sov på sitt eget lilla sätt...Senare somnade vi gosigt tillsammans på soffan... :) Det jobbiga är bara när man vaknar till och inser att man ska ta sig till sängen.

Ikväll lade lille Laban sig till rätta och somnade i smutstvätten.

Och tvättmaskeinen är i full gång, men man kan sova gott ändå.

I eftermiddags blev jag plötsligt sugen på att gå på utställning. Insåg snabbt att det var för sent att anmäla sig till någon av de större utställningarna nu i juni. Så istället letade jag i tidningen Hundsport bland utställningsannonser i de mindre klubbarna. Hittade en liten Inofficiell utställning i Landskrona den 19 juni med sista anmälnings-/betaldag idag. Anmälan är skickad, men pengarna får dem ju tidigast imorgon, så jag hoppas att vi komemr med ändå. Det är Boxerklubben som anordnar inofficiell utställning för att raser från 4 månader. Det finns bara en domare för hela dagen och alla raser så det är nog en väldigt liten utställning. Blir säkert mest en massa boxrar, men förhoppningsvis kan domaren lite om andra raser också. Vi får se vad det bli av det hela, men kul ska det bli och bra träning är det oavsett.

Denna veckan blir det 3 arbetsdagar sedan är det lååånghelg. Helt underbart! Helgen ska fördrivas med lite slappande (kanske), Laban kalas/filmkväll med Malin (eventuellt), Loppis-förberedelser, missar själva loppisen eftersom jag och mamma är på SPA då. Så det blir lite av varje! Förhoppningsvis blir det bra väder så jag och Laban kan fördriva en massa tid ute! :)

Ha en skön vecka! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0