Fågelkvitter

Kan inte påstå att jag är frisk, men imorgon får det bli jobb ändå. Jag mår i alla fall bättre... Igår tog vi en liten skogspromenad efter att Laban stirrat ut mig hela förmiddagen. Han kunde inte sett mer uttråkad ut. efter promenaden var jag jag helt slut!!! Men den gjorde nog någon nytta för idag mår jag ju bättre! :)

Det var både sol, värme och fågelkvitter i skogen igår. Det gav riktiga vårkänslor!

 


Vi gick en ny runda ner till en liten sjö eller vad man kallar det. Det var ner i en håla och där blev det som en varm kokande gryta när solen gassade.


Liiite som Sagan om ringen - snart tittar en hob ut ur kullen

Laban får som vanligt agera modell och posera
Det gick uppför och så gick det nerför. Vilka bergsbestigare vi är!

Igår förmiddag var Laban som sagt väldigt uttråkad, verkade vara det i alla fall. Men till slut kom han på något att göra; Leka med fåglarna utanför fönstret. Laban hade precis lagt sig till rätta i solen på soffan när en stor fågel flög förbi utanför fönstret och landa på grannens tak. Laban brukar inte bli rädd men har antagligen blivit överumplad för han flög upp från soffan och ner på golvet! haha  Sedan var han livrädd för fåglar utanför. Han hoppade upp och ner ur soffan, morrade, sprang ut i hallen, upp i mitt knä, gömde sig bakom bordet.... Till slut blev jag av med honom då hade han lagt sig ute i köket under bordet. Där va hann trygg! :)


Fågelskådare


Laban på tryggt avstånd och full koll på de där opålitliga fåglarna


Till slut kunde han slapna av och njuta som den soldyrkare han är!

Lite annat har vi gjort i helgen också, men det orkar jag inte berätta om för nu är det Solsidan! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0